שניצל דג אמנון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל דג אמנון

שניצל דג אמנון

יש מעט מאוד אנשים שיעמדו בפני שניצל דג פריך, זהוב ועסיסי, אני אוהבת את הרכות של הדג הזה מאוד מתאים לארוחת צהריים.
אני בעד גיוון ולכן האמנון הזה מככב אצלי בבית במתכונים שונים הוא נהדר בתור שניצל, הפילה נקי מעצמות מה שעושה אותו נהדר לילדים.

מרכיבים:

6 פילה אמנון
לימון גדול
2 ביצים
כפית חרדל שטוחה
כפית פפריקה מרוקאית
כפית רוטב סויה
כף סילאן
כף . מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. אני אוהבת שיש חתיכות בינוניות של שניצל לכן כשהדג חצי קפוא אני חותכת כל פילה ל 4 חלקים, תדמיינו פלוס גדול ואז תחתכו. להעביר לקערה לסחוט את הלימון מעל קצת לערבב ולהשרות שעה וחצי.

2. לשטוף את נתחי הדג ולייבש עם נייר סופג.

3. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים חרדל, סויה, סילאן ותבלינים, בצלחת עמוקה אחרת לשים את הפירורי לחם. לטבול את נתחי הדג בביצה ולצפות עם הפירורי לחם.

4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית ולטגן את הדג שמני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

כדאי לדעת ש…
הציפוי עדין להפוך בזהירות כדי שהוא לא יתפרק.

43299 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל דג אמנוןשניצל דג אמנון

גולשים מכינים וממליצים:

דורית : “אנחנו יושבים כאן לארוחת צהריים וכולנו מתמוגגים ומברכים אותך הדג מדהים”

יולי : “וואו!!! יצא מושלם!
תודה על כל המתכונים שלך!”

מוקה : “יצא פשוט מעדןןןן!”

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
ג'ולי

הכנתי את השניצל דג בפעם השניה( הפעם עם מרלוזה), וגם עכשיו כווולם כולל ילדי שבד”כ לא אוהבים דג, טרפו את הכל!
תודה ניקי

אדר

אחד המתכונים הטובים שראיתי!

תמר

ניקי יקרה!!
יצא פצצה!! חוסל לחלוטין וכולם אהבו..
מושלם לתשעת הימים בהם אנו נוהגים לא לאכול בשר..

סמדר

לטגן עם העור?

תמר

הי
יש אפשרות בלי סויה?

חן

ניקי… תקשיבי… בגללך אולי לא יהיה לנו דג לשבת… עשיתי את השניצל מושט הזה ורק טעמתי.. רק טעימה.. ואני מהזה תופסת תצמי לא לחסל הכל.. כדי שישאר לשבת… :-* אין אין אין על המתכונים שלךךךךך!

רבקה

פשוט נהדר
בעלי לא הפסיק להתפעל