יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות לא זורקים לחם נישנושים טעימים סדנאות

חטיף פיצה מהיר

2 יוני 2013
(Visited 12,352 times, 1 visits today)
חטיף פיצה מהיר

חטיף פיצה מהיר

זה אחד הדברים שהילדים שלי הכי אוהבים לאכול, זה כל כך פשוט להכנה ואפשר אפילו להכין מראש (נתתי טיפ למטה), נישנוש מהיר כשמתחשק משהו טעים לאכול, תוסיפו ירקות ליד וקצת גבינות ויש ארוחה לילדים.
אני מודה שגם הגדולים אוהבים ולפעמים אנחנו מורידים חתיכת מהלחמניה על הדרך בשנייה שהיא יוצאת מהתנור, זה חם וטעים איך אפשר לומר לא ?

מרכיבים:

לחמניות מאורכות
קטשופ / רוטב עגבניות
גבינה צהובה

נייר כסף

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. אני ממליצה להקפיא את הלחמניות לשעה אפילו יותר לפני שמתחילים, לעשות חתכים בלחמניות עד השלושת רבעי גובה, רווחים של 4 – 5 מ”מ בין חתך לחתך.

3. למרוח קטשופ בחתכים, את הגבינה צהובה לחתוך לקוביות גדולות ולשים קוביית גבינה בכל חתך.

*4. לעטוף בנייר כסף ולאפות כ 15 – 20 דקות.

לטרוף! זה מעולה.

Quick pizza snacks

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין עד השלב של הנייר כסף ולשמור במקרר כמה שעות, אפשר להוסיף תירס וזיתים.

חטיף פיצה מהירחטיף פיצה מהירחטיף פיצה מהירחטיף פיצה מהיר

חטיף פיצה מהירחטיף פיצה מהירחטיף פיצה מהיר

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : “המתכון הנ”ל היה הצלחה מסחררת אצל הילדים החמודים והמאוד בררנים שלי תודה רבה!”

הרשם
עדכן
31 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי רציתי לשאול שאלה שזה מוכן פורשים את זה לעיגולים?? לא הבנתי איל מגישים את זה

ניקי המתכונים שלך פשוט מצויינים!
ושמצורפות לזה תמונות זה עוד יותר מעולה 🙂

נראה לי שצריך למקם את המחשב במטבח… 🙂 נראה סוף הדרך, ננסה בקרוב מאוד!

היי ניקי, לא הבנתי…עובדים על הלחמנייה כשהיא עוד קפואה וככה מכניסים לתנור?

האם אפשר לאפות בטוסטר? אין לי תנור

כל המתכונים באתר wow
נהנית מהמתכונים שלקחתי מהאתר המיוחד,ובמיוחד הנכדים נהנו מאוד משניצל התירס אשמח לקבל מכם עוד מתכונים
תודה עפאף.

ניקי אני שואלת בכללי אפשר להוציא את הבפנים