יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב

ספגטי ברוטב עגבניות

9 יוני 2013
(Visited 6,134 times, 1 visits today)
ספגטי ברוטב עגבניות

ספגטי ברוטב עגבניות

להפתעתי הגדולה אין ספגטי ברוטב עגבניות באתר, הייתי בטוחה שיש וכנראה טעיתי אז בשביל הגולשים שמאוד ביקשו שיהיה מתכון כזה באתר הנה מתכון כמו שאני אוהבת להכין.
אני אוהבת שיש הרבה רוטב ושיורגש בכל ביס ושיהיו טעמים טובים.
איך אני יודעת שיצא לי טוב ? זה סוד אבל אני אגלה לכם כשאני מבשלת את הרוטב אני כל הזמן טועמת ממנו מבחינתי הספגטי מיותר אבל בשביל הילדים אני מוסיפה ספגטי וזה קל הכנה.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
5 עגבניות אדומות
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום
חצי כוס מים
4 כפות פטרוזליה קצוצה דק (לא חובה אם יש ילדים שלא אוהבים)
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ, לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את השום ולהוסיף לטגן כדקה ולהוסיף את העגבניות סוכר מים ולתבל.

2. לבשל כ 10 – 15 דקות או עד שהכל רך להוסיף פטרוזיליה ורוטב צ’ילי.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהגיש עם הרוטב.

הערות:
אפשר לטחון את הרוטב גס לפני הוספת הפטרוזיליה להחזיר לאש ואז להוסיף את הפטרוזיליה והצ’ילי.

SN850159

SN850165

הרשם
עדכן
64 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי מתלבטת בין הרוטב הזה לרוטב השני שיש באתר, הסתכלתי ויש ביניהם קצת הבדלים (בעיקר כמות המים) מה ההבדל ?

היי ניקי ערב טוב,
אפשר להכין את הרוטב ואת הספגטי יום לפני הארוחה? כלומר 24 שעות לפני הארוחה ולאחסן במקרר?

איך מגדילים כמויות ל-6 מנות??

שלום ניקי, יש לך אולי מתכון לספגטי עם רוטב עגבניות חלבי(עם גבינה צהובה)

ניקי שלום!
במידה ושמים רסק (כי יש מעט עגבניות), האם כדאי לוותר על משהו מהמרכיבים? (למשל על הפפריקה)
תודה 🙂

היי ניקי יקרה,

מתחשק לי להוסיף קוביות בטטה. באיזה שלב להוסיף?

תודה!

הכנה מראש:
במידה ואני מכינה את הרוטב והספגטי כשעתיים שלוש לפני ההגשה
האם אני עושה נכון?
1. פסטה/ספגטי אני אבשל לא עד הסוף אסנן ואמרח בשמן
2. רוטב אחמם בסיר לפני ההגשה על הגז ואז אזרוק לשם את הפסטה.?
תודה מראש