ספגטי ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי ברוטב עגבניות

ספגטי ברוטב עגבניות

להפתעתי הגדולה אין ספגטי ברוטב עגבניות באתר, הייתי בטוחה שיש וכנראה טעיתי אז בשביל הגולשים שמאוד ביקשו שיהיה מתכון כזה באתר הנה מתכון כמו שאני אוהבת להכין.
אני אוהבת שיש הרבה רוטב ושיורגש בכל ביס ושיהיו טעמים טובים.
איך אני יודעת שיצא לי טוב ? זה סוד אבל אני אגלה לכם כשאני מבשלת את הרוטב אני כל הזמן טועמת ממנו מבחינתי הספגטי מיותר אבל בשביל הילדים אני מוסיפה ספגטי וזה קל הכנה.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
5 עגבניות אדומות
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום
חצי כוס מים
4 כפות פטרוזליה קצוצה דק (לא חובה אם יש ילדים שלא אוהבים)
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ, לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את השום ולהוסיף לטגן כדקה ולהוסיף את העגבניות סוכר מים ולתבל.

2. לבשל כ 10 – 15 דקות או עד שהכל רך להוסיף פטרוזיליה ורוטב צ’ילי.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהגיש עם הרוטב.

הערות:
אפשר לטחון את הרוטב גס לפני הוספת הפטרוזיליה להחזיר לאש ואז להוסיף את הפטרוזיליה והצ’ילי.

8541 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN850159

SN850165

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

היי ניקי מתלבטת בין הרוטב הזה לרוטב השני שיש באתר, הסתכלתי ויש ביניהם קצת הבדלים (בעיקר כמות המים) מה ההבדל ?

דנה

היי ניקי ערב טוב,
אפשר להכין את הרוטב ואת הספגטי יום לפני הארוחה? כלומר 24 שעות לפני הארוחה ולאחסן במקרר?

גב

איך מגדילים כמויות ל-6 מנות??

רחל

שלום ניקי, יש לך אולי מתכון לספגטי עם רוטב עגבניות חלבי(עם גבינה צהובה)

קסניה

ניקי שלום!
במידה ושמים רסק (כי יש מעט עגבניות), האם כדאי לוותר על משהו מהמרכיבים? (למשל על הפפריקה)
תודה 🙂

1 3 4 5