ספגטי ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי ברוטב עגבניות

ספגטי ברוטב עגבניות

להפתעתי הגדולה אין ספגטי ברוטב עגבניות באתר, הייתי בטוחה שיש וכנראה טעיתי אז בשביל הגולשים שמאוד ביקשו שיהיה מתכון כזה באתר הנה מתכון כמו שאני אוהבת להכין.
אני אוהבת שיש הרבה רוטב ושיורגש בכל ביס ושיהיו טעמים טובים.
איך אני יודעת שיצא לי טוב ? זה סוד אבל אני אגלה לכם כשאני מבשלת את הרוטב אני כל הזמן טועמת ממנו מבחינתי הספגטי מיותר אבל בשביל הילדים אני מוסיפה ספגטי וזה קל הכנה.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
5 עגבניות אדומות
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום
חצי כוס מים
4 כפות פטרוזליה קצוצה דק (לא חובה אם יש ילדים שלא אוהבים)
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ, לטגן את הבצל עד שמזהיב לפרוס את השום ולהוסיף לטגן כדקה ולהוסיף את העגבניות סוכר מים ולתבל.

2. לבשל כ 10 – 15 דקות או עד שהכל רך להוסיף פטרוזיליה ורוטב צ’ילי.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהגיש עם הרוטב.

הערות:
אפשר לטחון את הרוטב גס לפני הוספת הפטרוזיליה להחזיר לאש ואז להוסיף את הפטרוזיליה והצ’ילי.

18035 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN850159

SN850165

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

הוספתי פיקורינו מעל ויצא מעולה! תודה 🙂

אביה

היי ניקי רציתי לדעת אם אפשר לעשות הפסטה בלי צ’ילי

הודיה

טעים מאוד!!!

אירית

היי ניקי הילדים לא אוהבים בצל אפשר לוותר ואם כן להתחיל מטיגון השום? בתודה ויום נעים

תהילה

האם אפשר גם צילי חריף?

שמרית

הרוטב נראה משגע.. אני רק אוהבת שהוא סמיך קצת ולהרגיש את הטעם של הרסק… אבקש את עצתך… תודה ויום נפלא

רוית

היי ניקי!!!אפשר לשים בזיליקום טרי במקום פטרוזיליה?
או שיש רוטב אחר עם בזיליקום טרי