קציצות דגים לילדים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות דגים לילדים

קציצות דגים לילדים

המאכל שהכי מסמל בשבילי אוכל של בבית זה קציצות ברוטב, אוכל של אמא שנעשה בהמון אהבה כשהילדים חוזרים מבית הספר מריחים את הריח כבר בחדר המדרגות, הם מיד רצים לכיוון המטבח “אמא מה יש לאכול ?” רצוי מאוד להגיש עם תוספת שתספוג טוב את הרוטב ולחם שהוא החבר הכי טוב של הרוטב. עשיתי שינוי הפעם החלטתי לעשות קציצות דגים שיצאו נהדר עם רוטב טוב, בשבילי זאת אחלה ארוחת צהריים.

מרכיבים:

500 ג’ נסיכת הנילוס טחון טרי
בצל בינוני קצוץ
1/3 קמח קמח מצה
ביצה
כף רוטב צ’ילי מתוק
תפוח אדמה בינוני מגורד
כפית א. מרק
פלפל לבן
מלח

הרוטב:
בצל בינוני קצוץ
רסק עגבניות קטן
עגבניה מגורדת
כוס מים
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה לערבב את כל המצרכים ליצור כדורים קטנים בגודל פינג פונג, לקרר כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף רסק, עגבניה, תיבול, להרתיח ולהנמיך לבשל כ 5 דקות להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 דקות

להגיש עם אורז לבן.

17737 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN855743SN855740

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת אור לובל

ניקי שלום ,ראשית אני מודה לך מאוד על מתכונים נפלאים .ארצה לשאול בבקשה איזה רסק עגבניות הוא המועדף והטעים בעיניך?כזה שיוצא טעים ולא חמוץ..תודה!

פנינה

בוקר טוב ניקי
תודה על האתר הוא ידידותי מעניין ומקיף ישר כוח המשיכי כך.שבת שלום

מלאני

היי. לא ברור לי שלב ההכנה של הדגים. את מטגנת את הבצל ואחר כך גם את הדג הטחון ושאר החומרים? או שזו טעות בהדפסה? הסיבה לשאלה, כי רשמת לקרר את התערובת. ולכן זה אומר שטיגנת אותה? לא כל כך מסתדר לי. תודה מראש על התשובה וברכותיי לאתר נפלא!!!

שירן זילבר

תעזרי לי דחוף!!! בובה מבצק סוכר שמונחת על עוגת שוקולד בחושה. שמתי את העוגה במקרר כבר מלפני 3 שעות. הבובה היא ליופי לא למאכל. האם זה נורא שהיא במקרר עד מחר בבוקר?

יולי

היי ניקי. שוב אני.
ראיתי שאין שלב טיגון של הקציצות. האם זה אפשרי במתכון הזה להוסיף שלב של טיגון לפני ההכנסה של הקציצות לרוטב?
תודה

יולי

אויש…שכחתי לשאול גם כמה קציצות יוצאות בערך מהמתכון?

יולי

היי ניקי. עברתי על כל השאלות והתשובות לפני שאני שואלת שאלה משלי.
האם אפשר להכין את הקציצות ללא הרוטב ואז להקפיא ולהפשיר אותן ביום ההכנה ולבשל ברוטב?
האם זה יהרוס אותן?
וגם מה לדעתך מתאים יותר לחג המתכון הזה או המתכון השני שלך של הקציצות דגים ברוטב?
תודה רבה