שניצלים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלים אפויים

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים, שונאת לטגן שניצלים אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפייה. אני בכלל שונאת לטגן עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה.
היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש השניצלים נטרפו בכל מצב

מרכיבים:

7 שניצלים

משרה:
4 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן

ביצה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב שמן זית, סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר.

2. לטרוף ביצה, שום כתוש ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן קצת בנדיבות ולסדר את החזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ”ז.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 20 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ”ז, להגיש מיד.

334006 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצלים אפוייםשניצלים אפוייםשניצלים אפויים

שניצלים אפוייםשניצלים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : “איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!”

דיקלה : “היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח :)”

טולי : “בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…

מישל : השעה רבע ל4 לפנות בוקר ואני מוצאת את עצמי בטהה במסך ומתפללת שהשניצל יקפוץ מהמסך…
השניצלים הכי טעימים שיש ללא ספק!,
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!”

שרה : “מתכון מעולה!! ממש עסיסי וטעים!! תודה רבה על כל ההשקעה!”

720
תגובות

  הרשם  
עדכן
רויטל

היי ניקי, האם זה בסדר שהשניצל מושרה ברוטב מאתמול בבוקר?

עופרי

הי ניקי, מסתבר שהשניצלים שקניתי דקים. חבל. השריתי עכשיו ומחר בבוקר אני מתכוונת לאפות. או לטגן? לא יודעת מה לעשות. בגלל שהם דקים. יש לך טיפ בשבילי?

רעות

שלום!
מה דעתך על ציפוי של ביסלי גריל טחון? פעם חברה המליצה..
דבר נוסף, אני רוצה את השניצלים לשבת ומכינה בחמישי בערב. האם במקרה כזה יש עדיפות לשניצל רגיל מטוגן או יהיה בסדר גם בתנור? פשוט אני נוסעת לשבת ומביאה איתי ולא יהיה זמן בישול בשישי

בנימין

למה הכוונה בחום בינוני? סליחה על הבורות..

חנה

היי, ניקי. אני רוצה להקפיא חלק מהשניצלים. נראה לי עדיף לפני האפיה… זאת אומרת, אני מקפיאה אחרי שלב ביצה ופירוריי לחם?

בתאל

הי ניקי
אם השניצלים במשרה כבר כמה שעות ולא אצליח להכין היום. אפשר להשאיר במקרר ללילה ולהכין למחרת? בערך 24 שעות יוצא

בתאל

הי ניקי
אם אני רוצה להכין כמות, אבל לא לעכשיו אלא לערב. אפשר להשרות את כולם כעת? ל4 שעות?

1 45 46 47