שניצלים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלים אפויים

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים, שונאת לטגן שניצלים אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפייה. אני בכלל שונאת לטגן עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה.
היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש השניצלים נטרפו בכל מצב

מרכיבים:

7 שניצלים

משרה:
4 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן

ביצה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב שמן זית, סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר.

2. לטרוף ביצה, שום כתוש ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן קצת בנדיבות ולסדר את החזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ”ז.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 20 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ”ז, להגיש מיד.

428421 צפיות 97 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצלים אפוייםשניצלים אפוייםשניצלים אפויים

שניצלים אפוייםשניצלים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : “איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!”

דיקלה : “היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח :)”

טולי : “בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…

מישל : השעה רבע ל4 לפנות בוקר ואני מוצאת את עצמי בטהה במסך ומתפללת שהשניצל יקפוץ מהמסך…
השניצלים הכי טעימים שיש ללא ספק!,
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!”

שרה : “מתכון מעולה!! ממש עסיסי וטעים!! תודה רבה על כל ההשקעה!”

823
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאור

תודה מתכון מעולה! אבל אני לא מצליחה להגיע לצבע זהוב מבלי לשים ל40 דקות לפחות מכל צד. האם את משתמשת בפירורי לחם מוזהבים?

נטלי

התאהבנו במתכון הזה, הוא הפך להיות ארוחה שבועית שכולם טורפיםםםם. תודה ניקי על עוד מתכון מעולה!

אביטל

היי, שאלה.. רוצה להכין מחר בבוקר, ולהגיש לסעודות שבת בבוקר.. איך אפשר לשמור על הטריות ועל הקראנצ’יות בחימום על הפלטה?

קרן

ניקי שלום,
מה הסיבה שאת שמה סילאן או דבש? האם ניתן לוותר על זה?

1 52 53 54