שניצלים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלים אפויים

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים, שונאת לטגן שניצלים אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפייה. אני בכלל שונאת לטגן עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה.
היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש השניצלים נטרפו בכל מצב

מרכיבים:

7 שניצלים

משרה:
4 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן

ביצה
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב שמן זית, סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר.

2. לטרוף ביצה, שום כתוש ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן קצת בנדיבות ולסדר את החזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ”ז.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 20 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ”ז, להגיש מיד.

393337 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצלים אפוייםשניצלים אפוייםשניצלים אפויים

שניצלים אפוייםשניצלים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : “איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!”

דיקלה : “היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח :)”

טולי : “בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…

מישל : השעה רבע ל4 לפנות בוקר ואני מוצאת את עצמי בטהה במסך ומתפללת שהשניצל יקפוץ מהמסך…
השניצלים הכי טעימים שיש ללא ספק!,
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!”

שרה : “מתכון מעולה!! ממש עסיסי וטעים!! תודה רבה על כל ההשקעה!”

785
תגובות

  הרשם  
עדכן
מ

שלום ניקי,
כבר שנים שלא הכנתי שניצלים:
א. הם אף פעם לא יצאו לי יפה בטיגון
ב. אני לא אוהבת לטגן…

ניסיתי אתמול את המתכון שלך, וב”ה הם יצאו גם יפים וגם טעימים.
תודה על האתר הנפלא אני ממש נהנית ממנו.
תבורכי.

אנונימי

יצא לי מאוד יבש

נִילִי

ניקי,
הייתי ספקנית ובלי הרבה ציפיות,
אבל אפיתי את השניצלים ויצא פשוט מדהים!
תודה לך!

דוד מילר

היי ניקי יצא לי ממש טעים ומדהים השניצלים.

בכיוון חיובי

יצא טעים טעים.
אה ועשיתי משהו יצירתי לכבוד בעלי שרגיש לגלוטן- את החזות שלו ערבבתי לאחר המשרה של הסילאן בכף מיונז וצפיתי בקמח תירס גרוס וההמשך כמו הוראות של ניקי. יצא טעים ומיוחד.

Shlomitr

יצא מדהים! אחלה מתכון

יעל .ל

היי ניקי,
אני מכירה את האתר כבר די הרבה זמן ,נכנסת ומנסה מתכונים בתדירות גבוהה תמיד מחפשת רעיונות חדשים לילדי.
החלטתי שהיום אני עושה שניצלים אך לא היה בא לי לטגן ,מצאתי את המתכון הכנתי והילדים התלהבו וחיסלו הכל , מתכון מוצלח כמו רבים אחרים.
ישר כוח ,תמשיכי לשלוח לנו מתכונים טובים ומוצלחים .

1 2 3 52