שייק בננות לילדים
מרקם קרמי וסמיך כמעט על סף גלידה והכל בזכות הפטנט של הבננות אם אתם לא מכירים זה חובה וכל כך פשוט זה הופך את המרקם של השייק לכל כך סמיך ואין כאן הקצפה או שמנת מתוקה כל העניין זה לטחון ולמזוג לכוסות.
הכי מתאים לילדים וגם לגדולים כל פעם שיש לי בננות אני מכינה את השייק הרבה יותר טעים מהקנוי בלי חומרים משמרים, ביום קיץ חם זה תענוג ואפילו יש פטנט להכנה בלי סוכר.
2 כוסות
מרכיבים:
3 בננות חתוכות גס
כוס חלב
יוגורט / מעדן וניל / גבינה לבנה
2 כפות סוכר / 5 – 6 תמרים מגולענים
הכנות:
1. להקפיא את הבננות לשעתיים בקופסא סגורה להעביר למעבד מזון יחד עם היוגורט והסוכר (תמרים) ולטחון למשקה סמיך וחלק.
2. למזוג לכוסות לרוויה.
גולשים מכינים וממליצים:
גילת: "ניקי יקרה יצא מעולה"