קוביות לחם מוקפצות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קוביות לחם מוקפצות

קוביות לחם מוקפצות

בטוח מסתתרות לכם במטבח שאריות של חלה משבת, מה לזרוק לא חבל ? חטיף נשנוש תוספת משהו טעים לארוחת ערב עם סלטים וגבינות תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה טעים מאוד  ועכשיו כל שבת תדאגו שישארו לכם שאריות…

מרכיבים:

5 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות כולל הקשה
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם (פאנקו יהיה מעולה)
4 – 5 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטרוף ביצים ולתבל להוסיף את קוביות הלחם ולערבב היטב (עם הידיים) שהקוביות יספגו את הביצה.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הקוביות למחבת להקפיץ עד שכל הקוביות מזהיבות מכל הכיוונים.

3. להוסיף את פירורי הלחם להקפיץ עד שכל הקוביות מצופות ולהוציא לנייר סופג.

הערות:
אני השתמשתי בלחמנית בגט חתוכה לקוביות.

3322 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
דינה

נראה טוב. עם מה אוכלים?

קפוצ'ינו

הי ניקי,

גאוני !!

יש שאריות חלה משבת שאף אחד כבר לא מסתכל עליה.

ינוסה היום.

תודה.

חגית

הי, שדרגתי עם ביצה טרופה וזעתר עם סומסום, יצא טעם דומה לפתות התימני 😉

בת ציון

צהריים טובים,
הכנתי את הקוביות, אבל הפרורי לחם כמעט ולא נדבקו זה יצא טעם כמו לחם מטוגן רגיל

kh1001

שלום,
למה מוסיפים את פירורי הלחם לאחר הטיגון? ולא לפני כמו בשניצל?
תודה

שיר

היי ניקי:)
נשמע מתכון מקסים.
הילדה רוצה להכין,
ואין לנו חלה כעת, אלא לחם מלא איכותי וטוב.
ילך כאן? או שנחפש משהו אחר?

תודה מראש!!

שיר

טעים מאוד!! מומלץ ,אבל שאלה קטנה, עם מה להגיש את זה?