


קוביות לחם מוקפצות
בטוח מסתתרות לכם במטבח שאריות של חלה משבת, מה לזרוק לא חבל ? חטיף נשנוש תוספת משהו טעים לארוחת ערב עם סלטים וגבינות תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה טעים מאוד ועכשיו כל שבת תדאגו שישארו לכם שאריות…
מרכיבים:
5 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות כולל הקשה
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם (פאנקו יהיה מעולה)
4 – 5 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטרוף ביצים ולתבל להוסיף את קוביות הלחם ולערבב היטב (עם הידיים) שהקוביות יספגו את הביצה.
2. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הקוביות למחבת להקפיץ עד שכל הקוביות מזהיבות מכל הכיוונים.
3. להוסיף את פירורי הלחם להקפיץ עד שכל הקוביות מצופות ולהוציא לנייר סופג.
הערות:
אני השתמשתי בלחמנית בגט חתוכה לקוביות.
15928 צפיות 10 צפיות היום
אני שמתי את הפרורים בקערה אחרי שערבבתי את החלה עם הביצים ויצא מעלףףף הילדים עפו על זה… שניה עבודה ונהנו…
היי ניקי.
אין לי פירורי לחם. אפשר לוותר?
מה המטרה שלהם?