קוביות לחם מוקפצות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קוביות לחם מוקפצות

קוביות לחם מוקפצות

בטוח מסתתרות לכם במטבח שאריות של חלה משבת, מה לזרוק לא חבל ? חטיף נשנוש תוספת משהו טעים לארוחת ערב עם סלטים וגבינות תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה טעים מאוד  ועכשיו כל שבת תדאגו שישארו לכם שאריות…

מרכיבים:

5 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות כולל הקשה
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם (פאנקו יהיה מעולה)
4 – 5 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטרוף ביצים ולתבל להוסיף את קוביות הלחם ולערבב היטב (עם הידיים) שהקוביות יספגו את הביצה.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הקוביות למחבת להקפיץ עד שכל הקוביות מזהיבות מכל הכיוונים.

3. להוסיף את פירורי הלחם להקפיץ עד שכל הקוביות מצופות ולהוציא לנייר סופג.

הערות:
אני השתמשתי בלחמנית בגט חתוכה לקוביות.

10399 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

היי ניקי.
אין לי פירורי לחם. אפשר לוותר?
מה המטרה שלהם?