קוביות לחם מוקפצות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קוביות לחם מוקפצות

קוביות לחם מוקפצות

בטוח מסתתרות לכם במטבח שאריות של חלה משבת, מה לזרוק לא חבל ? חטיף נשנוש תוספת משהו טעים לארוחת ערב עם סלטים וגבינות תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה טעים מאוד  ועכשיו כל שבת תדאגו שישארו לכם שאריות…

מרכיבים:

5 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות כולל הקשה
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם (פאנקו יהיה מעולה)
4 – 5 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטרוף ביצים ולתבל להוסיף את קוביות הלחם ולערבב היטב (עם הידיים) שהקוביות יספגו את הביצה.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הקוביות למחבת להקפיץ עד שכל הקוביות מזהיבות מכל הכיוונים.

3. להוסיף את פירורי הלחם להקפיץ עד שכל הקוביות מצופות ולהוציא לנייר סופג.

הערות:
אני השתמשתי בלחמנית בגט חתוכה לקוביות.

15928 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיראל

אני שמתי את הפרורים בקערה אחרי שערבבתי את החלה עם הביצים ויצא מעלףףף הילדים עפו על זה… שניה עבודה ונהנו…

תמר

היי ניקי.
אין לי פירורי לחם. אפשר לוותר?
מה המטרה שלהם?