קוביות לחם מוקפצות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קוביות לחם מוקפצות

קוביות לחם מוקפצות

בטוח מסתתרות לכם במטבח שאריות של חלה משבת, מה לזרוק לא חבל ? חטיף נשנוש תוספת משהו טעים לארוחת ערב עם סלטים וגבינות תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה טעים מאוד  ועכשיו כל שבת תדאגו שישארו לכם שאריות…

מרכיבים:

5 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות כולל הקשה
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם (פאנקו יהיה מעולה)
4 – 5 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטרוף ביצים ולתבל להוסיף את קוביות הלחם ולערבב היטב (עם הידיים) שהקוביות יספגו את הביצה.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הקוביות למחבת להקפיץ עד שכל הקוביות מזהיבות מכל הכיוונים.

3. להוסיף את פירורי הלחם להקפיץ עד שכל הקוביות מצופות ולהוציא לנייר סופג.

הערות:
אני השתמשתי בלחמנית בגט חתוכה לקוביות.

11278 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר

התגובה שלך

אלעד

שבוע טוב ניקי!

קודם כל אני מאוד אוהב את המתכונים שלך..!
חיפשנו מה לאכול לסעודה רביעית ומצאנו אצלך את המתכון הזה
יצא מאוד טעים רק חסר קצת טעם ללחם או שחסר קצת או
שאולי אפשר להוסיף עוד תבלין? אולי סוכר?
תודה

תהילה

בוקר טוב
מתכוונת להכין להיום , לארוחת ערב.
אני רוצה להשתמש בלחמניות רגילות שהוקפאו.
למתכון הזה בכמה לחמניות אני צריכה להשתמש?
תודה מראש ותודה עבור האתר הנפלא הזה

ארן

התגרשתי לפני חודש
והדבר הראשון שעשיתי לילדים אחרי המעבר היה את ארוחת הערב הזאת
מאז – כל פעם שהם באים – הם לא מוותרים – לא חביתה לא קורנפלקס
רק קוביות לחם מוקפצות (ורצוי מבגט ) שאפו – תודה
(גם קל מאוד להכנה)

נועה

ניקי היקרה יצא מעולה הילדים התענגו ממש טעים

שדמה

שבוע טוב ניקי,

זו גרסה של מאכל תימני ידוע וטעים להפליא בשם “פְתוּת”. במקור לא חותכים את הלחםפיתהסלוף למרובעים אלא תולשים חתיכות קטנות ביד. כמו כן קודם מטגנים היטב בחמאה (הרבה חמאה), וכשחתיכות הלחם משחימות, שופכים מעל ביצה טרופה ובוחשים במהירות כמה שניות והמאכל מוכן. זוהי דרך נהדרת לנצל שאריות לחם והילדים אוהבים את המאכל הזה מאד.
ובהזדמנות זו – יישר כוח גדול על אתרך וננסה את הגרסה שלך, אני בטוחה שהיא לא פחות טעימה!!

sarit

הכנתי את זה הבוקר ויצא מעדן, הילדים ליקקו את האצבעות וניסו לנחש מה שמתי בפנים… (הרעיונות שלהם היו משונים: עוף…שומשום… וכו’)
תודה רבה!