


תבשיל זיתים ואטריות
יש כאן שני דברים טובים שקשה מאוד לפספס איתם…זיתים שמקבלים טעם נהדר מהרוטב ואטריות שנותנות את הטעם שלהן, איזה ילד יכול לומר לא לתבשיל כזה ?
4 מנות
40 דקות
הכנות:
1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים ולסנן, לטגן את הבצל להוסיף תבלינים ואת הזיתים לכסות במים וקצת יותר ולבשל כ 20 דקות.
2. להוסיף את האטריות וכוס מים נוספת ולבשל עד שהאטריות מוכנות עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.
הערות:
לא להיבהל מכמות הנוזלים האטריות סופגות כמעט הכל גם אחרי שהתבשיל יורד מהאש.
10916 צפיות 1 צפיות היום
היי ניקי היקרה, הכנתי ויצא לי מאוד טעים אבל האטריות לא התבשלו הרבה זמן, כל הזמן הוספתי מים..האם היה כדאי לי לבשל בנפרד? או שאולי טעיתי בסוג? קניתי אטריות רחבות של שופרסל. תודה רבה, סיון.
היי ניקי,
קודם כל אני רוצה להודות לך על המתכונים הנפלאים והאתר הנפלא שלך.
שנית, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בספגטי 8, במקום איטריות.
תודה על הכל.
היי. תודה על כל המתכונים. פשוט נהדר האתר שלך.
רציתי לשאול אם אפשר זיתים חתוכים ? גם אותם לחלות?
תודה
הי ניקי,
זה יהיה טעים בלי כורכום ?
היי ניקי
האם לחלוט הכוונה לבשל במים?
ואם כן האם יש צורך ב-3 פעמים? מה מטרת החליטה?
היי ניקי בוקר טוב,
אני במקסיקו ואין לי קופסאות שימורים בגודל זהה לאלה שבישראל.
תוכלי להגיד לי בבקשה כמה גרם זיתים נחוצים למתכון?
אני מנחשת שאיטריות אפשר להשתמש בכל סוג נכון?
תודה ויום טוב,