מתכון לחזה עוף ברוטב חמוץ מתוק
5 דקות הכנה ויש ארוחה על השולחן. בשביל אוכל טוב לא צריך לעבוד קשה ולמי יש סבלנות להתחיל לעבוד קשה במטבח כשרעבים אז קבלו נתחי חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק. יש כאן משחק טעמים יפה שעושה כיף וטעים בפה. נתחי העוף מוקפצים ברוטב עדין של סילאן ולימון, הנתחים רכים ועסיסים….
מרכיבים:
משרה:
3 חזה עוף חתוכים לחתיכות / רצועות
כף וחצי רכז רימונים
3 כפות סילאן
מיץ מחצי לימון
קמח
לרוטב:
כף רכז רימונים
2 כפות גדושות סילאן
מיץ מחצי לימון
הכנות:
1. לערבב את מצרכי המשרה, לתבל היטב את חזה העוף, להכניס למקרר ללילה / למי שאין זמן גם שלוש שעות יספיקו.
2. לקמח את חזה העוף, לנער שאריות. לטגן ולהזהיב משני הצדדים.
3. לערבב את מצרכי הרוטב להוסיף למחבת, לערבב היטב שהרוטב יצפה את כל החתיכות.
אני יודעת שיש השריה אבל ההכנה לוקחת כמה דקות וזהו.
גולשים מכינים וממליצים:
טובה : "הרגע הכנתי לשבת והריח משגע אותי!!!!!! אני כל כך רוצה לטעום, אך מחזיקה את עצמי חזק… תודה על עוד מתכון מעולה ובעיקר קל!!"
שם : "יצא ממש ממש טעים!"
נסטיה : "טעים מאוד מומלץ, טעם נפלא והכנה של שתי שניות"
שם : "ניקי היקרה! תודה על המתכונים הנהדרים. ולכל המנויים ,מהיום אין סיבה להגיד אני לא יודעת לבשל ,המתכונים פשוטים להכנה וטעימים מאוד"
ריקי : "הכנו לכבוד שבת את המתכון הזה, השרינו במשרה למשך הלילה במקרר.
יצא טעים ממש!! תודה על מתכונים פשוטים שתמיד מצליחים:)"