שוקי עוף בביסלי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שוקי עוף בביסלי

שוקי עוף בביסלי, כל סוף שבוע אני מחדש שוברת את הראש מה להכין לילדים. ואני לא מתכוונת לבחור בחיים הקלים של פסטה עם קטשופ,
אז מה עושים הולכים על מה שיש בלי יותר מידי לעבוד קשה. אחרי כמה ניסיונות הגעתי לגירסה שהכי אהובה על הילדים לשוקי עוף בביסלי ובשביל הטאצ` הסופי מגישים ליד קטשופ.
אין ילד שעומד בפני זה ואכן זה חוסל במהירות מבלי להשאיר עקבות. “היי יש כאן מבוגרים שגם רוצים, לא פייר ” אז יאללה למה אתם מחכים ?

מרכיבים:

7 שוקי עוף
קמח
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
2 שקיות ביסלי גריל מרוסק
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח (שימו לב בזהירות הביסלי מלוח)
שמן זית

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף את השוקיים לבשל כ15 דקות ולסנן.

2. לטבול את השוקיים בקמח ואח”כ בביצים, בצלחת נוספת לערבב את הביסלי, פירורי הלחם, פפריקה ומעט מלח, לטבול את השוקיים ולצפות מכל הכיוונים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את השוקיים, להזליף מעל שמ”ז, 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד הזהבה קלה, להפוך באמצע.

4. לגזור ריבועים מנייר כסף ולעטוף את קצה השוק

הערות:
להגיש עם קטשופ

13115 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקי עוף בביסלי

גולשים מכינים וממליצים:

סנונית :”יצא טעים!!!”

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאנדיי

אפשר להקפיא שאריות?

כרמית

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים ועל התגובות שלך לכל השאלות,
רציתי לשאול אם צריך להשתמש בשוקיים עם עור או בלי עור?

ליאת ה.

הי ניקי,

האם יהיה מוצלח גם בחימום על הפלטה בשבת?

מעיין

היי ניקי.יישר כוח על כל המתכונים הנפלאים ממש כולם אצלי מלקקים ת’אצבעות.לגבי השוקיים ניתן לעשות גם עם ירך?

שם

2 שקיות ביסלי קטנות או גדולות??

שם

יש לי בעיה עם תנור. אפשר לטגן בשמן עמוק או בדרך אחרת?

נויה

היי ניקי, שאלה: נתקעתי עם 12 שקיות של דוריטוס בכל מיני טעמים (אל תשאלי), נראה לך שיתאים להחליף פה את הביסלי בדוריטוס?

תודה מראש 🙂