שוקי עוף בביסלי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שוקי עוף בביסלי

שוקי עוף בביסלי, כל סוף שבוע אני מחדש שוברת את הראש מה להכין לילדים. ואני לא מתכוונת לבחור בחיים הקלים של פסטה עם קטשופ,
אז מה עושים הולכים על מה שיש בלי יותר מידי לעבוד קשה. אחרי כמה ניסיונות הגעתי לגירסה שהכי אהובה על הילדים לשוקי עוף בביסלי ובשביל הטאצ` הסופי מגישים ליד קטשופ.
אין ילד שעומד בפני זה ואכן זה חוסל במהירות מבלי להשאיר עקבות. “היי יש כאן מבוגרים שגם רוצים, לא פייר ” אז יאללה למה אתם מחכים ?

מרכיבים:

7 שוקי עוף
קמח
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
2 שקיות ביסלי גריל מרוסק
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח (שימו לב בזהירות הביסלי מלוח)
שמן זית

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף את השוקיים לבשל כ15 דקות ולסנן.

2. לטבול את השוקיים בקמח ואח”כ בביצים, בצלחת נוספת לערבב את הביסלי, פירורי הלחם, פפריקה ומעט מלח, לטבול את השוקיים ולצפות מכל הכיוונים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את השוקיים, להזליף מעל שמ”ז, 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד הזהבה קלה, להפוך באמצע.

4. לגזור ריבועים מנייר כסף ולעטוף את קצה השוק

הערות:
להגיש עם קטשופ

13216 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקי עוף בביסלי

גולשים מכינים וממליצים:

סנונית :”יצא טעים!!!”

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה קליין

ניקי יקרה איך מכינים שוקי עוף בביסלי לפסח?
חג שמח לאה קליין

קרן

היי ניקי,
יש לי שתי שאלות. ראשית, למה צריך לבשל קודם את העוף במים? שנית, האם אפשר להחליף את הביסלי בפאנקו ולהוסיף מלח? אני לא גרה בארץ, . אין לי ביסלי..
תודה,
קרן

קרן

היי ניקי,
יש לי שתי שאלות. ראשית, למה צריך לבשל קודם במים? שנית, האם אפשר להחליף ביסלי בפאנקו ולהוסיף מלח? אני לא גרה בארץ ואין לי ביסלי.
תודה מראש,
קרן

רוית

היי ניקי רציתי לדעת כמה קמח?
תודה אין עליך – שבת שלום!!!

הלן

שלום ניקי,
נשאר לי מהתערובת לציפוי, ואני לא יכולה לשמור אותה כי היא באה במגע עם העוף. יש לך רעיון מה עוד אפשר לעשות איתה ?

תודה ושבת שלום

עינת

היי ניקי,
האם יתאעם פה קרונפלקס צהוב במקום ביסלי?

אני....

כרגיל….אלופה אחת!!!

ביום שישי הכנתי את העוגת שוקולית חלבה- מדהים!!!