שוקי עוף בביסלי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שוקי עוף בביסלי

שוקי עוף בביסלי, כל סוף שבוע אני מחדש שוברת את הראש מה להכין לילדים. ואני לא מתכוונת לבחור בחיים הקלים של פסטה עם קטשופ,
אז מה עושים הולכים על מה שיש בלי יותר מידי לעבוד קשה. אחרי כמה ניסיונות הגעתי לגירסה שהכי אהובה על הילדים לשוקי עוף בביסלי ובשביל הטאצ` הסופי מגישים ליד קטשופ.
אין ילד שעומד בפני זה ואכן זה חוסל במהירות מבלי להשאיר עקבות. “היי יש כאן מבוגרים שגם רוצים, לא פייר ” אז יאללה למה אתם מחכים ?

מרכיבים:

7 שוקי עוף
קמח
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
2 שקיות ביסלי גריל מרוסק
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח (שימו לב בזהירות הביסלי מלוח)
שמן זית

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף את השוקיים לבשל כ15 דקות ולסנן.

2. לטבול את השוקיים בקמח ואח”כ בביצים, בצלחת נוספת לערבב את הביסלי, פירורי הלחם, פפריקה ומעט מלח, לטבול את השוקיים ולצפות מכל הכיוונים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את השוקיים, להזליף מעל שמ”ז, 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד הזהבה קלה, להפוך באמצע.

4. לגזור ריבועים מנייר כסף ולעטוף את קצה השוק

הערות:
להגיש עם קטשופ

13214 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקי עוף בביסלי

גולשים מכינים וממליצים:

סנונית :”יצא טעים!!!”

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורני

הוצאתי הרבה שוקיים וחבל לי לזרוק. אפשר להקפיא?

ליאור

היי ניקי
שבת שלום
האם אפשר לעשות את המתכון הזה עם עוף מכובס? אם כן לשים פחות זמן בתנור?

סנונית

היי ניקי,
יש לי שאלה : יש לי עוף עם כרעיים,זה גם טוב?
איזה תוספת את ממליצה להכין לצד זה?

תודה 🙂

אתי

האם השוקיים עם או בלי עור? האם יהיה טעים בלי עור? תודה

מ

היי ניקי, יש לי חבילה ענקית של ביסלי ומשקל.
את יודעת כמה גרם ביסלי צריך?
תודה ושבת שלום ושקט!

טל

היי ניקי,
תודה על המתכונים , אם אני רוצה להכין לשבת ,זה יהיה טוב גם למחרת?

לילך

היי ניקי אני מאוהבת בך תודה על מתכונים מופלאים וטעימים
לגבי טיגון בשמן עמוק לבשל את השוקיים במים על אש נמוכה או גבוהה ?