נקניקיות בציפוי פריך
אחד המתכונים שהילדים הכי אוהבים כמה שזה פשוט המתכון הזה כובש אותם, אין כאן יותר מידי מצרכים והתוצאה מושלמת נקניקיות בציפוי פריך קראנץ בכל ביס ואני אפילו יכולה לסכם, לקח 10 דקות להכין ותוך 5 דקות לא נשאר כלום.
אני רוצה לגלות לכם סוד אני לא אוהבת לזרוק אוכל אני תמיד אנסה לאלתר להכין עוד משהו העיקר שלא יגיע לפח, מכירים את המתכון של השניצל שלי ? אם לא זה חובה זה השניצל הכי טוב שיש.
בכל אופן הכנתי שניצלים ונותרה לי בלילה, רגע נקניקיות בלילה פירורי לחם בינגו נולד כאן משהו חדש ואפילו יותר מוצלח ממה שהיה.
מרכיבים:
10 נקניקיות חצויות / שלמות
טמפורה:
70 ג' קמח (חצי כוס)
90 מ"ל מים (מעט יותר משליש)
35 ג' קורנפלור (2 כפות)
ביצה m
כפית חרדל
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
כוס פירורי לחם
אפשרות שנייה:
ביצה
פירורי לחם
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הטמפורה לבלילה סמיכה (דומה למרקם של טחינה), לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית וקצת יותר.
2. לטבול את הנקניקיות בטמפורה לנער שאריות ולצפות עם פירורי לחם, לטגן מכל הכיוונים 2 – 3 דקות זה ממש טיגון מהיר ולהוציא לנייר סופג.
3. באפשרות השנייה לטבול בביצה טרופה ולצפות עם פירורי לחם ולהמשיך כמו בסעיף 3.
4. אפייה למי שלא רוצה לטגן:
לאפות מספר דקות על 180 מעלות.
גולשים מכינים וממליצים:
לי : תודה רבה על המתכון חבר שלי אהב אני אישית לא טעמתי עדין אבל… אש עליך 🙂
שם : ניקי שלום , הכנתי את הנקניקיות האלה מספר פעמים ופשוט נחטפות , ניסיתי גם למרוח שכבה דקה של קטשופ על הנקניקיה לפני שאני טובלת בביצה ופירורי לחם , לדעתי משדרג את הטעם , נפלא !!!! וכמובן אני ממשיכה לקבל ממך רעיונות מקסימים לאוכל מגוון ומשובח בטעמו …