פרגיות משוקשקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות משוקשקות

פרגיות משוקשקות

פרגיות משוקשקות, הפרגיות יוצאות רכות טעימות ועסיסיות! מתכון מומלץ ביותר לילדים ואפילו אפשר לתת להם לעזור בהכנה יוצא טעים וזה קל ופשוט בלי לעבוד קשה, המלצה.

מרכיבים:

קילו פרגיות חתוכות לרצועות
(עובי קצת יותר מאצבע)
ביצה
כוס וחצי פירורי לחם
כף קמח
כף שטוחה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

שקית ניילון

הכנות:

1. לטרוף את הביצה.

2. בשקית ניילון לשים את פירורי לחם קמח והתבלינים, לטבול את הפרגיות בביצה לשים בשקית 3 – 4 פרגיות לסגור ולשקשק את השקית.

3. שתי אפשרויות:
לטגן עד הזהבה משני הצדדים.
לרפד תבנית אפיה בנייר משומן לסדר את הפרגיות ולכסות בנייר כסף. חום בינוני 180 מעלות 20 דקות, אחרי 20 דקות להוריד את הנייר להזליף שמן זית להפוך ולאפות עוד 10 דקות.

3865 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

פרגיות משוקשקות

פרגיות משוקשקות

 

תגובות

  הרשם  
עדכן
אלה

מתכון מעולה! ככ מהיר ופשוט והכנתי בתנור אז גם בריא 🙂 יצא מעולה! אני והילדה טרפנו! מומלץ בחום!

עדי

לא ראיתי את התגובה בסוף שיקשקתי את זה זה על המחבת והכנתי גם את הפתיתים האדומים שלך.. מחכה כבר לזולול 🙂

עדי

היי ניקי.. האם חייב לשקשק או פשוט לטבול הכל כמו בשניצל?

קרן

היי,
הפרגיות שמצולמות כאן הן אפויות או מטוגנות?
תודה

פנינה

היי ניקי,
נראה ונשתמע מצויין. ניתן להכניס לתנור במקום לטגן? לא יצא יבש מידי?

שרית

הי ניקי, האם תוכלי לרשום כמה א.מרק וכמה מלח צריך (בערך…)?
תודה

איילת

אפשר לעשות את אותו הדבר עם חזה עוף, נכון?