פרגיות משוקשקות
פרגיות משוקשקות, הפרגיות יוצאות רכות טעימות ועסיסיות! מתכון מומלץ ביותר לילדים ואפילו אפשר לתת להם לעזור בהכנה יוצא טעים וזה קל ופשוט בלי לעבוד קשה, המלצה.
מרכיבים:
קילו פרגיות חתוכות לרצועות
(עובי קצת יותר מאצבע)
ביצה
כוס וחצי פירורי לחם
כף קמח
כף שטוחה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
שקית ניילון
הכנות:
1. לטרוף את הביצה.
2. בשקית ניילון לשים את פירורי לחם קמח והתבלינים, לטבול את הפרגיות בביצה לשים בשקית 3 – 4 פרגיות לסגור ולשקשק את השקית.
3. שתי אפשרויות:
לטגן עד הזהבה משני הצדדים.
לרפד תבנית אפיה בנייר משומן לסדר את הפרגיות ולכסות בנייר כסף. חום בינוני 180 מעלות 20 דקות, אחרי 20 דקות להוריד את הנייר להזליף שמן זית להפוך ולאפות עוד 10 דקות.