קציצות בשר ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר ואורז

קציצות בשר ואורז

איך משכנעים את הילדים לאכול ? מה עושים עם ילדים שלא אוהבים לאכול, מסרבים לכל דבר ? עושים ניסיונות וכמה שיותר איכשהו משהו בסוף עובד למרות שבדרך שומעים הרבה לא. אצלי עבדו הקציצות קיפוד האלה בחיי זה כמו קסם כולה קציצות קיפוד טעימות

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר
200 ג’ בשר עוף
בצל קטן מגורד
זוקיני צהוב מגורד
כף אורז
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
כף שטוחה פפריקה
כף רסק
כף רוטב צ’ילי מתוק
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר לוותר אם זה מפריע לילדים)
כוס מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, לשמן את הידיים וליצור קציצות לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הקציצות לטלטל מעט את המחבת להוסיף כחצי כוס מים שיכסה כשלושת רבעי מהקציצות לכסות ולבשל כ 30 דקות, מידי פעם לטלטל את המחבת.

להגיש עם אורז לבן.

10711 צפיות 52 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר ואורזקציצות בשר ואורזקציצות בשר ואורז

גולשים מכינים וממליצים:

ציפי : “פעם ראשונה שאני מכינה קציצות ויצא פשוט ליגה! לא מפסיקים ללקק את האצבעות”


119
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריטה

היי ניקי.
אפשר לתגן את הקציצית לפני ההכנסה לרוטב?

ציפי

הי ניקי, אני לקוחה קבועה באתר שלך 🙂
פעם ראשונה שאני מכינה קציצות ויצא פשוט ליגה! לא מפסיקים ללקק את האצבעות
את פשוט אלופה!

liata

ניקי שלום,
האם ניתן להכין את הקציצות מ500 גר’ חזה עוף טחון?

יולי

היי ניקי. אני משתמשת תמיד במתכונים שלך והפעם הגעתי למתכון הזה.
אני נוהגת להכין קציצות מבשר טרי ומיד להקפיא ללא הבישול ברוטב ולכן מכינה כמות גדולה של 3 קג בשר טחון.
אז השאלה שלי היא אם אני מכינה 3 קג, מה הכמות של הבשר והעוף ומה לגבי שאר המצרכים? הכל פי 6?
או שהגזמתי…?
תודה רבה

הילה

שמים בתוך הקציצה כף אורז מבושל ?

יפעת

ניקי יקרה,
אני מאוהבת בקציצות האלה!!
הכנתי כמות כפולה ומסתבר שאני לא צריכה את הכל. האם אפשר לדעתך להקפיא את עיסת הבשר (לפני שנכנס לרוטב)?
תודה לך!

נעמי

שלום ניקי היקרה,

האם אני יכולה להשתמש ברוטב בלבד? למאפה עלים עם בשר?
אני לא רוצה רוטב פטריות ואני מחפשת לעשות כמו רוטב צלי.

תודה 🙂

1 5 6 7