שיפודי חזה עוף אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שיפודי חזה עוף אפויים

שיפודי חזה עוף אפויים

 שיפודי חזה עוף אפויים, כמה פעמים יוצא להכין אוכל והילדים מחסלים הכל בלי להשאיר עקבות (עושה לי את היום ) ועוד אני מקבלת רטינות “אמא למה לא הכנת עוד ?”
מי חשב שהילדים מסוגלים לחסל כזאת כמות ? מי שיוצא לו לעקוב אחרי הבלוג שלי יודע שאני לא חסידה גדולה של טיגונים ואם אפשר לא לטגן עוד יותר טוב בשבילי.
אז החלטתי להפתיע את הילדים עם שיפודים מדליקים. האמת אני לא יודעת מי נהנה יותר הילדים שטרפו את השיפודים או אני שהכנתי אותם .
קטשופ ירקות ואם בא לכם איזה צ`יפס זאת ארוחת ילדים מושלמת. יאללה בתאבון

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות
שמנמנות ויפות

משרה:
מיץ מחצי לימון
כף רוטב סויה
2 כפיות צ`לי מתוק
כף שמן זית

צלחת א`:
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת ב`:
פירורי לחם
שיפודי עץ

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה להוסיף את החזה עוף ולהשרות כמה שעות.

2. לערבב ביצים ותבלינים ולטבול את החזה עוף. בצלחת שניה לצפות את החזה עוף בפירורי לחם ולשפד על השיפודים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השיפודים להזליף שמן זית על השיפודים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 10 – 15 דקות כל צד או עד שמזהיב, כשהופכים להזליף שמן זית שוב. לשים לב לא ליבש את החזה.

4. הגשתי עם קטשופ וסלט ירקות.

21541 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שיפודי חזה עוף אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : יצא מדהים, מתכון מנצח!

רינת : ניקי את פשוט גדולה, הילדים טרפו, אפילו הקטן שהוא סרבן אוכל מושבע, הם אמרו שזה ממש טעים, כמו במקדונלד… ואני אומרת הרבה יותר טעים אין מה להשוות! תודה.

מירם : יצא משהו לא רגיל!!! ממש התלהבנו!! תודה רבה!!

קריסטינה : עשיתי! יצא נפלא!!!! אימצתי את המתכון, פשוט ולעניין!

יפית : יצא מעולה!!

ענת : אויש ניקי , איזו אליפות! הילדים התפעלו מצורת ההגשה ועוד יותר מהטעם. העוף יצא רך ועסיסי, הבן הבררן אחז שיפוד , אכל ישר ממנו והתמוגג. אני מצטטת :” אמא, אפשר שמעכשיו תכיני רק שניצלים כאלה? יהיה גם מחר כזה?”תודה!

עדידי : משובח בטעם, מהיר הכנה וללא טיגון- שאפו

שם : מעולה!!!

195
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר

היי
אין לי רוטב סויה.. זה חובה?
או שאפשר להחליף בדבר אחר?
תודה

נעמה

היי ניקי אני מכינה הרבה דברים לפי המתכונים שלך ותמיד קוצרת מחמאות הרבה תודות לך.
אך יש בעייה אחת. כשאני מבשלת מראש לארוחת שבת. מכניסת השבת עד הארוחה (בערך שעה עד שעה וחצי) אני שמה בתנור בחום נמוך כדי לשמור את האוכל חם ובדרך כלל זה מתייבש ואם אני מכסה את האוכל זה הופך להיות רך ומאבד את הקריצפיות. האם יש דרך לפתור את הבעייה? באופן כללי אודה לך מאוד אם תצייני איך אפשר להכין מראש ואיך לחמם ולהשאיר את האוכל חם עד ההגשה

1 11 12 13