יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים

שיפודי חזה עוף אפויים

12 יוני 2012
(Visited 15,817 times, 2 visits today)
שיפודי חזה עוף אפויים

שיפודי חזה עוף אפויים

 שיפודי חזה עוף אפויים, כמה פעמים יוצא להכין אוכל והילדים מחסלים הכל בלי להשאיר עקבות (עושה לי את היום ) ועוד אני מקבלת רטינות "אמא למה לא הכנת עוד ?"
מי חשב שהילדים מסוגלים לחסל כזאת כמות ? מי שיוצא לו לעקוב אחרי הבלוג שלי יודע שאני לא חסידה גדולה של טיגונים ואם אפשר לא לטגן עוד יותר טוב בשבילי.
אז החלטתי להפתיע את הילדים עם שיפודים מדליקים. האמת אני לא יודעת מי נהנה יותר הילדים שטרפו את השיפודים או אני שהכנתי אותם .
קטשופ ירקות ואם בא לכם איזה צ`יפס זאת ארוחת ילדים מושלמת. יאללה בתאבון

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות
שמנמנות ויפות

משרה:
מיץ מחצי לימון
כף רוטב סויה
2 כפיות צ`לי מתוק
כף שמן זית

צלחת א`:
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת ב`:
פירורי לחם
שיפודי עץ

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה "אל תכינו" זה ממכר!

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה להוסיף את החזה עוף ולהשרות כמה שעות.

2. לערבב ביצים ותבלינים ולטבול את החזה עוף. בצלחת שניה לצפות את החזה עוף בפירורי לחם ולשפד על השיפודים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השיפודים להזליף שמן זית על השיפודים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 10 – 15 דקות כל צד או עד שמזהיב, כשהופכים להזליף שמן זית שוב. לשים לב לא ליבש את החזה.

4. הגשתי עם קטשופ וסלט ירקות.

שיפודי חזה עוף אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : יצא מדהים, מתכון מנצח!

רינת : ניקי את פשוט גדולה, הילדים טרפו, אפילו הקטן שהוא סרבן אוכל מושבע, הם אמרו שזה ממש טעים, כמו במקדונלד… ואני אומרת הרבה יותר טעים אין מה להשוות! תודה.

מירם : יצא משהו לא רגיל!!! ממש התלהבנו!! תודה רבה!!

קריסטינה : עשיתי! יצא נפלא!!!! אימצתי את המתכון, פשוט ולעניין!

יפית : יצא מעולה!!

ענת : אויש ניקי , איזו אליפות! הילדים התפעלו מצורת ההגשה ועוד יותר מהטעם. העוף יצא רך ועסיסי, הבן הבררן אחז שיפוד , אכל ישר ממנו והתמוגג. אני מצטטת :" אמא, אפשר שמעכשיו תכיני רק שניצלים כאלה? יהיה גם מחר כזה?"תודה!

עדידי : משובח בטעם, מהיר הכנה וללא טיגון- שאפו

שם : מעולה!!!

הרשם
עדכן
208 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין מראש עד שלב האפיה ואז להקפיא ומתי שרוצים להפשיר ולאפות?

ואוו!! יצא מושלם!!!
כל כך כייף וטעים לאכול מתוך שיפוד. יצא קריספי ורך. לא להאמין שזה נאפה בתנור.
תודה רבה על עוד מתכון נפלא 🙂

שלום אני רוצה להכין עכשיו האם אפשר לא להשרות בכלל אשמח לתשובה

ניקי היקרה לא אוהבים אצלי מתוק אפשר להוריד את הצילי או יש לך מתכון אחר לחזה עוף אפוי בשיפוד?

שלום ניקי, יש לך מתכון לשיפודי חזה עוף בלי ציפוי של שניצל? אשמח מאד.. תודה רבה!

הילדים לא אהבו את חמיצות הלימון. רגילים לשניצל עם התיבול הרגיל.

היי
אין לי רוטב סויה.. זה חובה?
או שאפשר להחליף בדבר אחר?
תודה