שיפודי חזה עוף אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שיפודי חזה עוף אפויים

שיפודי חזה עוף אפויים

 שיפודי חזה עוף אפויים, כמה פעמים יוצא להכין אוכל והילדים מחסלים הכל בלי להשאיר עקבות (עושה לי את היום ) ועוד אני מקבלת רטינות “אמא למה לא הכנת עוד ?”
מי חשב שהילדים מסוגלים לחסל כזאת כמות ? מי שיוצא לו לעקוב אחרי הבלוג שלי יודע שאני לא חסידה גדולה של טיגונים ואם אפשר לא לטגן עוד יותר טוב בשבילי.
אז החלטתי להפתיע את הילדים עם שיפודים מדליקים. האמת אני לא יודעת מי נהנה יותר הילדים שטרפו את השיפודים או אני שהכנתי אותם .
קטשופ ירקות ואם בא לכם איזה צ`יפס זאת ארוחת ילדים מושלמת. יאללה בתאבון

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות
שמנמנות ויפות

משרה:
מיץ מחצי לימון
כף רוטב סויה
2 כפיות צ`לי מתוק
כף שמן זית

צלחת א`:
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת ב`:
פירורי לחם
שיפודי עץ

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה להוסיף את החזה עוף ולהשרות כמה שעות.

2. לערבב ביצים ותבלינים ולטבול את החזה עוף. בצלחת שניה לצפות את החזה עוף בפירורי לחם ולשפד על השיפודים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השיפודים להזליף שמן זית על השיפודים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 10 – 15 דקות כל צד או עד שמזהיב, כשהופכים להזליף שמן זית שוב. לשים לב לא ליבש את החזה.

4. הגשתי עם קטשופ וסלט ירקות.

22876 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שיפודי חזה עוף אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : יצא מדהים, מתכון מנצח!

רינת : ניקי את פשוט גדולה, הילדים טרפו, אפילו הקטן שהוא סרבן אוכל מושבע, הם אמרו שזה ממש טעים, כמו במקדונלד… ואני אומרת הרבה יותר טעים אין מה להשוות! תודה.

מירם : יצא משהו לא רגיל!!! ממש התלהבנו!! תודה רבה!!

קריסטינה : עשיתי! יצא נפלא!!!! אימצתי את המתכון, פשוט ולעניין!

יפית : יצא מעולה!!

ענת : אויש ניקי , איזו אליפות! הילדים התפעלו מצורת ההגשה ועוד יותר מהטעם. העוף יצא רך ועסיסי, הבן הבררן אחז שיפוד , אכל ישר ממנו והתמוגג. אני מצטטת :” אמא, אפשר שמעכשיו תכיני רק שניצלים כאלה? יהיה גם מחר כזה?”תודה!

עדידי : משובח בטעם, מהיר הכנה וללא טיגון- שאפו

שם : מעולה!!!

195
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

מעולה!!!

נגה

נגה מ (לא רשום) | 20.01.2012 – 11:57
ניקי בוקר טוב,
האם אפשרי להכין מתכון זה עם חזה הודו?

מאיה

שלום ניקי,
אפשר להכין עם פרגיות??
תודה

שם

אהלן
המתכונים של מעולים, כמעט כל האוכל על שולחן שבת זה מתוך האתר שלך,אז תודה

יש לי 2 שאלות
1.אני יכולה לדעתך להכין לצפות היום את השניצלים לשמור במקרר ורק מחר לאפות?
2.לכמה מנות זה מספיק?
תודה רבה
יום טוב

ניקי

לא חייבים (הילדים אוהבים) תסדרי בתבנית.

שם

הי ניקי,
האם חייב לשים בשיפוד או אפשר לפזר על התבנית?

שם

אנונימי (לא רשום) | 26.02.2012 – 14:36
הי ניקי שבוע טוב!
הכנתי את השיפודים לשבת ויצא טעים טעים. רק שבעלי פחות אוהב אוכל חמצמץ והלימון הורגש בשניצלים, מה ניתן לשים פעם הבאה במקום לימון?(חץ מהשיפודים הכנתי גם מוסקה,תפו”א קריספיים, סלט חצילים וקציצות נימוחות…היה תענוג!)

1 2 3 13