שיפודי חזה עוף אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שיפודי חזה עוף אפויים

שיפודי חזה עוף אפויים

 שיפודי חזה עוף אפויים, כמה פעמים יוצא להכין אוכל והילדים מחסלים הכל בלי להשאיר עקבות (עושה לי את היום ) ועוד אני מקבלת רטינות “אמא למה לא הכנת עוד ?”
מי חשב שהילדים מסוגלים לחסל כזאת כמות ? מי שיוצא לו לעקוב אחרי הבלוג שלי יודע שאני לא חסידה גדולה של טיגונים ואם אפשר לא לטגן עוד יותר טוב בשבילי.
אז החלטתי להפתיע את הילדים עם שיפודים מדליקים. האמת אני לא יודעת מי נהנה יותר הילדים שטרפו את השיפודים או אני שהכנתי אותם .
קטשופ ירקות ואם בא לכם איזה צ`יפס זאת ארוחת ילדים מושלמת. יאללה בתאבון

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות
שמנמנות ויפות

משרה:
מיץ מחצי לימון
כף רוטב סויה
2 כפיות צ`לי מתוק
כף שמן זית

צלחת א`:
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת ב`:
פירורי לחם
שיפודי עץ

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה להוסיף את החזה עוף ולהשרות כמה שעות.

2. לערבב ביצים ותבלינים ולטבול את החזה עוף. בצלחת שניה לצפות את החזה עוף בפירורי לחם ולשפד על השיפודים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השיפודים להזליף שמן זית על השיפודים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 10 – 15 דקות כל צד או עד שמזהיב, כשהופכים להזליף שמן זית שוב. לשים לב לא ליבש את החזה.

4. הגשתי עם קטשופ וסלט ירקות.

28568 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שיפודי חזה עוף אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : יצא מדהים, מתכון מנצח!

רינת : ניקי את פשוט גדולה, הילדים טרפו, אפילו הקטן שהוא סרבן אוכל מושבע, הם אמרו שזה ממש טעים, כמו במקדונלד… ואני אומרת הרבה יותר טעים אין מה להשוות! תודה.

מירם : יצא משהו לא רגיל!!! ממש התלהבנו!! תודה רבה!!

קריסטינה : עשיתי! יצא נפלא!!!! אימצתי את המתכון, פשוט ולעניין!

יפית : יצא מעולה!!

ענת : אויש ניקי , איזו אליפות! הילדים התפעלו מצורת ההגשה ועוד יותר מהטעם. העוף יצא רך ועסיסי, הבן הבררן אחז שיפוד , אכל ישר ממנו והתמוגג. אני מצטטת :” אמא, אפשר שמעכשיו תכיני רק שניצלים כאלה? יהיה גם מחר כזה?”תודה!

עדידי : משובח בטעם, מהיר הכנה וללא טיגון- שאפו

שם : מעולה!!!

202
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

היי ניקי אלופה,
שאלה האם חזה עוף זה לא שניצל?
תודה מראש

חן

ניקי שלום
אפשר להכין את השיפודים לפי המתכון ולטגן אותם (אין לי תנור) .
או שבגלל השיפודים העוף לא יתבשל לגמרי ועדיפ לטגן בלי השיפודים ולהרכיב אחר כך ?

ריקי

היי ניקי
את יודעת לומר לי את הכמות של המיץ לימון בכוס?
תודה!!

שרה

היי ניקי,
מה עושה המיץ לימון? למה צריך אותו?
תודה מראש!

שם *אושרת

היי ניקי מה קרה לאפליקציה באנדרואיד שהיא לא עובדת??

קרן

היי ניקי,
האם אפשר לוותר על הפירורים?

הדס

הי ניקי! המון תודה על המתכונים המעולים!! הכנתי אתמול את השיפודים בתבניות ונשארה לי תבנית אחת במקרר (מהצהריים אתמול) מוכנה כבר עם השיפודים והכל רק לא אפוי, נראה לך שהיה עלול להתקלקל או שאפשר פשוט לאפות היום ולאכול טרי בלי בעיה??
תודה!!