שיפודי חזה עוף אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שיפודי חזה עוף אפויים

שיפודי חזה עוף אפויים

 שיפודי חזה עוף אפויים, כמה פעמים יוצא להכין אוכל והילדים מחסלים הכל בלי להשאיר עקבות (עושה לי את היום ) ועוד אני מקבלת רטינות “אמא למה לא הכנת עוד ?”
מי חשב שהילדים מסוגלים לחסל כזאת כמות ? מי שיוצא לו לעקוב אחרי הבלוג שלי יודע שאני לא חסידה גדולה של טיגונים ואם אפשר לא לטגן עוד יותר טוב בשבילי.
אז החלטתי להפתיע את הילדים עם שיפודים מדליקים. האמת אני לא יודעת מי נהנה יותר הילדים שטרפו את השיפודים או אני שהכנתי אותם .
קטשופ ירקות ואם בא לכם איזה צ`יפס זאת ארוחת ילדים מושלמת. יאללה בתאבון

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות
שמנמנות ויפות

משרה:
מיץ מחצי לימון
כף רוטב סויה
2 כפיות צ`לי מתוק
כף שמן זית

צלחת א`:
2 ביצים טרופות
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

צלחת ב`:
פירורי לחם
שיפודי עץ

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה להוסיף את החזה עוף ולהשרות כמה שעות.

2. לערבב ביצים ותבלינים ולטבול את החזה עוף. בצלחת שניה לצפות את החזה עוף בפירורי לחם ולשפד על השיפודים.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השיפודים להזליף שמן זית על השיפודים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 10 – 15 דקות כל צד או עד שמזהיב, כשהופכים להזליף שמן זית שוב. לשים לב לא ליבש את החזה.

4. הגשתי עם קטשופ וסלט ירקות.

29986 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שיפודי חזה עוף אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : יצא מדהים, מתכון מנצח!

רינת : ניקי את פשוט גדולה, הילדים טרפו, אפילו הקטן שהוא סרבן אוכל מושבע, הם אמרו שזה ממש טעים, כמו במקדונלד… ואני אומרת הרבה יותר טעים אין מה להשוות! תודה.

מירם : יצא משהו לא רגיל!!! ממש התלהבנו!! תודה רבה!!

קריסטינה : עשיתי! יצא נפלא!!!! אימצתי את המתכון, פשוט ולעניין!

יפית : יצא מעולה!!

ענת : אויש ניקי , איזו אליפות! הילדים התפעלו מצורת ההגשה ועוד יותר מהטעם. העוף יצא רך ועסיסי, הבן הבררן אחז שיפוד , אכל ישר ממנו והתמוגג. אני מצטטת :” אמא, אפשר שמעכשיו תכיני רק שניצלים כאלה? יהיה גם מחר כזה?”תודה!

עדידי : משובח בטעם, מהיר הכנה וללא טיגון- שאפו

שם : מעולה!!!

204
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

ניקי יצא מעולה! עוד מתכון פיצוץ … אפשר להכין את השיפודים מראש ולאפות יום אחרי? וכשכבר אפוי – האם טעים גם למחרת ? תודה!!

קארין

יצא מדהים!!
את מלכה! בזכותך אני מפסיקה לטגן 🙂
רציתי לשאול מה ההבדל בין המתכון הזה למתכון של שניצלונים אפויים? זה לא אותו הדבר?

2 כפות שמן זה מספיק כדי לשמן את התבנית?

תודה רבה

מושקא

האם אפשר לוותר על הצ’ילי? אין לי בבית
או שיש תחליף?

שם

שלום ניקי.
אין ספק שזהו המתכון האולטימטיבי.
שאלה לי- האם ניתן להכין ולאפות, ורק למחרת לחמם ולהגיש?
תודה,יעל.

יפית

יצא מעולה!!

ענת

ענת ב (לא רשום) | 15.08.2011 – 18:33
אויש ניקי , איזו אליפות! הילדים התפעלו מצורת ההגשה ועוד יותר מהטעם. העוף יצא רך ועסיסי, הבן הבררן אחז שיפוד , אכל ישר ממנו והתמוגג. אני מצטטת :” אמא, אפשר שמעכשיו תכיני רק שניצלים כאלה? יהיה גם מחר כזה?”תודה!

עדידי

עדידי (לא רשום) | 22.08.2011 – 13:55
משובח בטעם,
מהיר הכנה וללא טיגון- שאפו