כנפי עוף צלויות בדבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כנפי עוף צלויות בדבש

כנפי עוף צלויות בדבש, נישנוש מדליק הילדים שלי מתים על זה. אני שמה ערימה גדולה באמצע השולחן והילדים מחסלים אותה במהירות. מצאתי דרך להגיש את הכנפיים ומאז אני מגישה אותן רק בדרך הזאת לא מרשים לי בדרך אחרת.
אח הכנפיים האלה שוות! תנו מבט על הטיפ בסוף המתכון.
הכנפיים יוצאות מאוד טעימות מתאימות לכל ארוחה במיוחד לילדים שמחסלים אותן. אין בעיה להכין יום מראש ולחמם מכוסה על 180 מעלות.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
משרה:
1/4 כוס דבש
כף רוטב סויה
כף רכז רימונים
מיץ מחצי לימון
כף פפריקה
כפית שום כתוש

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את מצרכי המשרה, להוסיף את הכנפיים ולהשרות לפחות כמה שעות.

3. לסדר בתבנית על נייר אפייה  בסביבות 40 דקות, מידי פעם להבריש במשרה שנותר

טיפ:
לבקש מהקצב שיחצה כל כנף לחצי, הילדים מתים על זה וזה נחטף כמו צ’יפס.

9690 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כנפי עוף צלויות בדבש

גולשים מכינים וממליצים:

lp : למרות שלטענתו של חברי אינו אוהב כנפיים..אמר שיצא ממש טעים. כתוספת הכנתיתפו”א קריספיים בעשבי תיבול, גם ממתכונייך הנהדרים ויצא מעולה!!
בזכותך אני מגוונת באוכל.
תודה רבה!!

דיקלה : “אז אחרי כמעט שלוש שנים (בינתיים הכנתי את שאר האתר שלך ) הכנתי עכשיו שוב- טעים טעים טעים!!!!!”

ליאת : “טעיםםםםםםםםםם”

מיטליי :”אני ובן זוגי הרבה סיימנו לאכול ארוחת ערב עשיתי את הכנפיים שלך + פתיתים והכנפיים היו מעווווולות!!! שנינו נורא אהבנו ומעכשיו אני יאמץ את המתכון :-)”

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
נריה

נראה טוב…
האם לא צריך להוסיף שמן? מלח?

אנאל

היי ניקי!
נהנית מהמתכונים שלך, באמת מרגישים את האהבה 😉
רציתי לשאול: אנחנו זוג ואין לי טעם להכין 1 ק”ג, יש לי חצי קילו
מה הכמויות שמומלץ במצב כזה?

בתאל

ואם אין לי סויה ?????

חנה דובב

המתכונים מעולים. שאפו לכם ולאתר

גילעד

במה אפשרי להחליף את רכז הרימונים ? אפשרי לוותר עליו ?