יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים

כנפי עוף צלויות בדבש

12 יוני 2012
(Visited 30,822 times, 1 visits today)

כנפי עוף צלויות בדבש

כנפי עוף צלויות בדבש, נישנוש מדליק הילדים שלי מתים על זה. אני שמה ערימה גדולה באמצע השולחן והילדים מחסלים אותה במהירות. מצאתי דרך להגיש את הכנפיים ומאז אני מגישה אותן רק בדרך הזאת לא מרשים לי בדרך אחרת.
אח הכנפיים האלה שוות! תנו מבט על הטיפ בסוף המתכון.
הכנפיים יוצאות מאוד טעימות מתאימות לכל ארוחה במיוחד לילדים שמחסלים אותן. אין בעיה להכין יום מראש ולחמם מכוסה על 180 מעלות.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
משרה:
1/4 כוס דבש
כף רוטב סויה
כף רכז רימונים
מיץ מחצי לימון
כף פפריקה
כפית שום כתוש

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את מצרכי המשרה, להוסיף את הכנפיים ולהשרות לפחות כמה שעות.

3. לסדר בתבנית על נייר אפייה  בסביבות 40 דקות, מידי פעם להבריש במשרה שנותר

טיפ:
לבקש מהקצב שיחצה כל כנף לחצי, הילדים מתים על זה וזה נחטף כמו צ'יפס.

כנפי עוף צלויות בדבש

גולשים מכינים וממליצים:

lp : למרות שלטענתו של חברי אינו אוהב כנפיים..אמר שיצא ממש טעים. כתוספת הכנתיתפו"א קריספיים בעשבי תיבול, גם ממתכונייך הנהדרים ויצא מעולה!!
בזכותך אני מגוונת באוכל.
תודה רבה!!

דיקלה : "אז אחרי כמעט שלוש שנים (בינתיים הכנתי את שאר האתר שלך ) הכנתי עכשיו שוב- טעים טעים טעים!!!!!"

ליאת : "טעיםםםםםםםםםם"

מיטליי :"אני ובן זוגי הרבה סיימנו לאכול ארוחת ערב עשיתי את הכנפיים שלך + פתיתים והכנפיים היו מעווווולות!!! שנינו נורא אהבנו ומעכשיו אני יאמץ את המתכון :-)"

הרשם
עדכן
61 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
אין לי רכז רימונים, לוותר אולי להחליף במשהו אחר?
תודה

אופס אין סויה…תחליף? לוותר?

האם מתאים להכנה על מצע של אורז או של פסטה מה עדיף?,
מעבר לכך הבישול הוא כ 40 דק ותוך כדי זה שהכנפיים בתנור צריך להבריש עם הרוטב? אי אפשר פשוט לשים אותו בתוך התבנית עם העופות?

האם אפשר להקפיא ואם כן עד לכמה זמן אפשרי?

ליקקנו את האצבעות!!!

היי ניקי.. אין על המתכונים שאת נותנת!! תמיד ממליצה עלייך בחוםם
שאלה.. כשאני מכניסה את התבנית לתנור אני לא מכסה אותה בנייר כסף?

נראה טוב…
האם לא צריך להוסיף שמן? מלח?