נתחי פרגיות עם תירס ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נתחי פרגיות עם תירס ובצל

נתחי פרגיות עם תירס ובצל

שואלים אותי כל פעם איך אני מצליחה לבשל כל יום אוכל טרי לילדים. אני לא עושה משהו מיוחד או מסובך אני משתמשת במתכונים שאני יודעת שזמן ההכנה קצר, בדרך כלל לא עולה על 10 דקות והמצרכים בדרך כלל זמינים בבית.
אני תמיד מקבלת מבטי פליאה שלא מבינים מתי הספקתי להכין.
אני מעדיפה לשמור כמה דברים לעצמי לא חייבים לגלות הכל שיחשבו שהשקעתי וזה לקח המון זמן 🙂
קבלו מתכון קל ופשוט לפרגיות שהילדים שלי מאוד אוהבים לאכול, יש משהו בשילוב של פרגיות ותירס שהילדים לא עומדים בפניו.

4 מנות

מרכיבים:

2 בצלים
כוס גרעיני תירס
600 ג’ פרגיות
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף דבש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפרגיות קטן ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב ולשמור בצד.

2. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב.

3. להוסיף את הפרגיות ועל אש גבוהה לטגן כ 10 – 12 דקות תוך כדי בחישה עד שהפרגיות מוכנות. להוסיף את התירס להקפיץ כדקה להוסיף את הסילאן לערבב ולבדוק טעמים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הפרגיות בחזה עוף, דבש אפשר להחליף בסילאן. הילדים שלכם לא אוהבים בצל ? תורידו אותו. תקפידו שהפרגיות יהיו חתוכות קטן הן יהיו מוכנות מהר יותר. אין לכם תירס ? תכינו בלעדיו.

3732 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נתחי פרגיות עם תירס ובצלנתחי פרגיות עם תירס ובצלנתחי פרגיות עם תירס ובצל


תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרת

ערב טוב ניקי.
אורז לבן תוספת מתאים עם המנה הזאת?

סטל

ניקי כבד עוף יתאים במקום פרגית ואם לא יש איזה מתכון עם כבד עוף מצאתי רק מתכון אחד עם כבד עוף באתר

ענת

הי ניקי.
פשוט אין עליך!!! בזכותך אני יכולה לפנק את משפחתי כל פעם מחדש ולקצור מחמאות 🙂 טת הפרגיות האלה הכנתי פעמיים ועכשין נזכרתי בהם ומחר על הבוקר אני אלך לקצביה לקנות פרגיות!
נ.ב אני מתה לראות את הפרצוף שלך!!!! מתי זה יקרה? 😉

עדי

יש לך מושג איך קוראים לפרגיות בארהב? זה boneless chicken thigh?

שלומית

היי ניקי,
האם ניתן להשתמש בפטריות במקום תירס?
ואם תירס האם תירס מקופסא זה בסדר?
המון תודה,
שלומית

גלית

אפשר עם תירס גמדי?

אורית

היי ניקי, אני חדשה באתר, עשיתי את המתכון עם חזה עוף ויצא מצוין!! תודה רבה על המתכונים