נתחי פרגיות עם תירס ובצל
שואלים אותי כל פעם איך אני מצליחה לבשל כל יום אוכל טרי לילדים. אני לא עושה משהו מיוחד או מסובך אני משתמשת במתכונים שאני יודעת שזמן ההכנה קצר, בדרך כלל לא עולה על 10 דקות והמצרכים בדרך כלל זמינים בבית.
אני תמיד מקבלת מבטי פליאה שלא מבינים מתי הספקתי להכין.
אני מעדיפה לשמור כמה דברים לעצמי לא חייבים לגלות הכל שיחשבו שהשקעתי וזה לקח המון זמן 🙂
קבלו מתכון קל ופשוט לפרגיות שהילדים שלי מאוד אוהבים לאכול, יש משהו בשילוב של פרגיות ותירס שהילדים לא עומדים בפניו.
4 מנות
מרכיבים:
2 בצלים
כוס גרעיני תירס
600 ג' פרגיות
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף דבש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
- 1. לחתוך את הפרגיות קטן ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב ולשמור בצד.
2. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב.
3. להוסיף את הפרגיות ועל אש גבוהה לטגן כ 10 – 12 דקות תוך כדי בחישה עד שהפרגיות מוכנות. להוסיף את התירס להקפיץ כדקה להוסיף את הסילאן לערבב ולבדוק טעמים.
כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הפרגיות בחזה עוף, דבש אפשר להחליף בסילאן. הילדים שלכם לא אוהבים בצל ? תורידו אותו. תקפידו שהפרגיות יהיו חתוכות קטן הן יהיו מוכנות מהר יותר. אין לכם תירס ? תכינו בלעדיו.