עוף בסילאן וקטשופ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף בסילאן וקטשופ

עוף בסילאן וקטשופ, לא קל למצוא אוכל שילדים אוהבים. כל ילד יש לו את הטעמים שלו ואת הרצונות שלו ולא תמיד אני פוגעת בול. אני מניחה שהאימהות יבינו מה עובר עליי. אז החלטתי שגם לילדים מגיע אוכל טעים בחג גם להם מגיע להנות.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
4 תפוחי אדמה
2 בטטות פרוסות

משרה לעוף:
1/4 כוס קטשופ
1/4 כוס סילאן
כף פפריקה
כפית מיונז

תיבול לירקות:
4 – 5 כפות שמן זית
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה לתבל את העוף ולהשרות כשעה. בינתיים להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה שיתרככו מעט לסנן.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות בינוניות לתבל את הירקות כולל התפוח אדמה ולהעביר את העוף והירקות לתבנית גדולה.

3. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות.

4394 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ניני : היי ניקי אני חולה על המתכון הזה ועושה אותו מלא אני דווקא לא מבשלת את התפוא לפני (עצלנית…) ופורסת לפרוסות עגולות דקות מאד, וגם יוצא בסדר
מתכון מומלץ ביותר!! כמו כל שאר המתכונים שלך…

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

אין לי מיונז..יש משהו במקום? או שאני יעשה מתכון אחר..

סיגל

האם במקום כנפיים אפשר להשתמש בשוקיים,כי יום שבת אני מעוניינת לעשות את זה.

דנידין

הי ניקי מה שלומך? קודם חייבת לפרגן ולומר שכל המתכונים שלך מצוינים! אני מעריצה גדולה. עכשיו מנסה את המתכון הזה. שאלה כללית בעקבות התגובות הקודמות, האם באופן כללי עדיף לבשל עוף לא בטורבו?

1 3 4 5