יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים

עוף בסילאן וקטשופ

12 יוני 2012
(Visited 4,956 times, 1 visits today)

עוף בסילאן וקטשופ

עוף בסילאן וקטשופ, לא קל למצוא אוכל שילדים אוהבים. כל ילד יש לו את הטעמים שלו ואת הרצונות שלו ולא תמיד אני פוגעת בול. אני מניחה שהאימהות יבינו מה עובר עליי. אז החלטתי שגם לילדים מגיע אוכל טעים בחג גם להם מגיע להנות.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
4 תפוחי אדמה
2 בטטות פרוסות

משרה לעוף:
1/4 כוס קטשופ
1/4 כוס סילאן
כף פפריקה
כפית מיונז

תיבול לירקות:
4 – 5 כפות שמן זית
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט טוסט מפנק וטעים בטירוף

    שחיתות! אל תכינו זה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול. אתם מכירים את הסלט טוסט שמגישים בתי קפה ?
    המון ירקות טובים, טוסטים פריכים שמתפצחים בפה ולא נשכח שמשלמים על הפינוק הזה הרבה כסף.
    אז למה לא להכין בבית ? ללקק ת'אצבעות זה הסלט המושלם ויש בו הכל. חוץ מירקות הטוסטים עם גבינת מוצרלה בנוסף על הצהובה עם כבר הולכים שחיתות אז כמו שצריך והכל בטעמי שום ועשבי תיבול.
    מקבלים טוסטים פריכים מפוצצים בגבינה איזו שחיתות טעימה. יש בקערה הזאת הכל זה בעצם ארוחה שלמה לא צריך להוסיף כלום וזה שדרוג נהדר לארוחת ערב.

    4 מנות

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה לתבל את העוף ולהשרות כשעה. בינתיים להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה שיתרככו מעט לסנן.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות בינוניות לתבל את הירקות כולל התפוח אדמה ולהעביר את העוף והירקות לתבנית גדולה.

3. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

ניני : היי ניקי אני חולה על המתכון הזה ועושה אותו מלא אני דווקא לא מבשלת את התפוא לפני (עצלנית…) ופורסת לפרוסות עגולות דקות מאד, וגם יוצא בסדר
מתכון מומלץ ביותר!! כמו כל שאר המתכונים שלך…

הרשם
עדכן
70 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות