עוף בסילאן וקטשופ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף בסילאן וקטשופ

עוף בסילאן וקטשופ, לא קל למצוא אוכל שילדים אוהבים. כל ילד יש לו את הטעמים שלו ואת הרצונות שלו ולא תמיד אני פוגעת בול. אני מניחה שהאימהות יבינו מה עובר עליי. אז החלטתי שגם לילדים מגיע אוכל טעים בחג גם להם מגיע להנות.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
4 תפוחי אדמה
2 בטטות פרוסות

משרה לעוף:
1/4 כוס קטשופ
1/4 כוס סילאן
כף פפריקה
כפית מיונז

תיבול לירקות:
4 – 5 כפות שמן זית
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המשרה לתבל את העוף ולהשרות כשעה. בינתיים להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה שיתרככו מעט לסנן.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות בינוניות לתבל את הירקות כולל התפוח אדמה ולהעביר את העוף והירקות לתבנית גדולה.

3. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות.

13581 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ניני : היי ניקי אני חולה על המתכון הזה ועושה אותו מלא אני דווקא לא מבשלת את התפוא לפני (עצלנית…) ופורסת לפרוסות עגולות דקות מאד, וגם יוצא בסדר
מתכון מומלץ ביותר!! כמו כל שאר המתכונים שלך…

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

במקום בטטה אפשר לשים גזר?

עודד

אני מאוד אוהב את האתר החדש שלך, רציתי לשאול שאלה האם אפשר להחליף את הכנפיים בכרעיים ושוקי עוף?

דובשנית

היי ניקי
מה שלומך?
האם אפשר להחליף את התפוחי אדמה האלו במתכון של תפוח אדמה קריספי(עם הפירורי לחם)?

אנונימי

שאלה האם אפשר להכין מעוף שלם אם לא איזה חלקים את ממליצה
תודה רבה רבה

אנונימי

צריך לכסות את העוף שהוא בתנור?

אנונימי

ניקי שלום!
למשרה – חייב מיונז? (פשוט המצרך הזה עושה לי בחילה עכשיו… 🙂 )
ואם אנילא שמה כדאי להחליף במשהו אחר או פשוט לא וזהו?
תודה!

אנונימי

אפשר במקום סילאן להשתמש בדבש??

1 2 3 5