גולש נקניקיות ותפוחי אדמה
אחד המתכונים החביבים עליי לארוחת צהריים מהירה, אני לא נוהגת להשתמש הרבה בנקניקיות אבל כשיוצא זה בדרך כלל המתכון הזה, להכין בעיניים עצומות הוא נהדר במיוחד למי שמבשל באופן יומיומי.
בלי השריות בלי להתעסק עם הבשר יותר מידי ואני אפילו לא צריכה לתבל אותן הכל נכנס לסיר אחד ארוחה שלמה שנותנת לי מנה עיקרית + תוספת והילדים מלקקים ת'אצבעות , זה בדיוק המתכון לימים שאין לי חשק להכין כלום ולא בא לי להשקיע.
חבילת נקניקיות תפוחי אדמה הכל נכנס לרוטב נתראה עוד 30 דקות זה כל הסיפור והילדים מבקשים שאני אכין את זה כל הזמן התוצאה נהדרת גם קלי קלות הכנה וגם טעים ברמות, יש ארוחת צהריים בתאבון.
3 מנות
מרכיבים:
10 נקניקיות חתוכות ל 3 חלקים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
בצל חתוך לקוביות קטנות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1.5 – 2 כוסות מים
כפית רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור טחון
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת רחבה עם שמן או סוטאז' שיהיה מקום לכל הדברים, לטגן את הבצל עד הזהבה קלה להוסיף פטריות לטגן כשתי דקות להוסיף את קוביות תפוחי האדמה לתת ערבוב קל ולהוסיף רסק, סוכר, מים ותבלינים.
2. להרתיח לכסות לבaל כ 20- 25 דקות על אש בינונית ולוודא שתפוחי האדמה רכים.
3. להוסיף את הנקניקיות החתוכות לתת כמה הקפצות אם חסר נוזלים זה הזמן להוסיף ולבשל עוד 10 דקות.
4. רגע לפני שמורידים מהאש מומלץ לבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
אתי : הכנתי אתמול. היו לי רק נקניקיות סויה, ובכל זאת יצא מוצלח מאוד. הילדים אכלו ואכלו, וביקשו עוד. זה היה הישג אדיר, מכיוון שזה עתה הם החלימו משפעת, וכבר כמה ימים לא היה להם תיאבון… תודה על האתר המדהים! מהיר, פשוט, וכל כך טעים.
מעין : "קיבלתי את ההמלצה שלך למתכון והייתי חייבת לעדכן אותך שזאת פעם ראשונה שהילדים שלי ביקשו עוד צלחת ונהנו מכל ביס תודה רבה רבה"