ספגטי בולונז לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! עם כל קיצורי הדרך שעשיתי כאן כי לא היה בראש שלי לשטוף כלים כל התבשיל במחבת אחת גדולה. אפילו אני לא האמנתי כמה טוב זה יצא, הספגטי ספג את כל הטעמים הטובים של הבשר הכל מתבשל לו ביחד, תבשיל מושלם וטעים.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג’ ספגטי חצוי לא מבושל
500 ג’ בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר לפורר ולטגן, להוסיף רסק, קטשופ, כוס מים, סוכר ותבלינים, לבשל כמה דקות על אש בינונית עד שכל הטעמים מתמזגים.

2. להוסיף את הספגטי לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב את הספגטי עם הבשר ולבשל עד שהספגטי מוכן, לבדוק טעמים.

21394 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

 

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים”

דנה : “תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת”

368
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

תודה לך ניקי על האתר המדהים! עושה חשק להכנס למטבח…
אפשר לשים פסטה במקום ספגטי? אם כן איזה כמות?

אילנית

ניקי המקסימה שלום רב,
לבתי יש צליאק(רגישות לגלוטן).
האם במקרה ניסית את המתכון עם ספגטי ללא גלוטן?
האם זמן הבישול זהה?
תודה מראש

יעל

הי ניקי..
רציתי להוסיף תפוא..זה מתאים?ואם כן באיזה שלב להוסיף?

סיון

מכינה את זה כבר כמה פעמים ויוצא תמיד מושלם!!!
תודה שאת מביאה פתרון גם לעצלנים

1 21 22 23