יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

ספגטי בולונז לעצלנים

17 נובמבר 2013
(Visited 52,644 times, 2 visits today)
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! הכל מתבשל ביחד בסיר אחד, לא מבשלים את הפסטה מראש אלא יחד עם הבשר וזה יוצא נפלא, הפסטה סופגת את כל הטעמים של הבשר וזה כל כך טעים, אני לא האמנתי שזה יצא כל כך טוב.
זה אחד המתכונים הכי טובים לארוחת צהריים, הילדים מחסלים אותו.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
500 ג’ בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים
100 ג’ רסק עגבניות
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבשר לטגן אותו כמה דקות תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, קטשופ, סוכר, תבלינים וכוס מים, לבשל כמה דקות על אש בינונית.

*2. לשבור את הספגטי לחצי להוסיף לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

Quick and easy spaghetti bolognese recipe

כדאי לדעת ש…
הפסטה והבשר מתבשלים ביחד, אין צורך לבשל את הפסטה מראש.

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים”

דנה : “תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת”

הרשם
עדכן
450 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי וחג שמח, אני מחפשת וריאציה כשרה לפסח 🙂 אפשר לדעתך להכין עם ניוקי? אם כן, איזה שינויים את חושבת שיהיה צריך לעשות?תודה רבה!!!

תודה ניקי על עוד מתכון מנצח שלך! יצא מעדן !!!

היי ניקי, האם זה בסדר להכין יום מראש? הפסטה שורדת במקרר יחד עם הרוטב?

היי ניקי, מתכון מעולה, נראה פצצה.
השתיים וחצי כוסות מים שכתבת להוסיף עם הפסטה, זה חלק מהשלוש וחצי כוסות, או בנוסף???
תודהההה

היי.

20 דקות בישול עם הפסטה זה לא יותר מידי זמן לפסטה?
שהפסטה לא תהפוך לפירה

היי ניקי, יש אפשרות לעשות את זה עם עגבניות? אם כן אשמח לשמוע איך לשלב אותן וכמה עגבניות. תודה

אני כבר לא זוכרת אם הגבתי בעבר על המתכון הזה, הוא פשוט מלווה אותי כבר המון שנים, ואני לא מוותרת עליו וזה הבולונז היחיד שאני מכינה, והוא כל כך טעים! מומלץ לעשות בדיוק כמו שכתוב.