ספגטי בולונז לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! הכל מתבשל ביחד בסיר אחד, לא מבשלים את הפסטה מראש אלא יחד עם הבשר וזה יוצא נפלא, הפסטה סופגת את כל הטעמים של הבשר וזה כל כך טעים, אני לא האמנתי שזה יצא כל כך טוב.
זה אחד המתכונים הכי טובים לארוחת צהריים, הילדים מחסלים אותו.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
500 ג’ בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים
100 ג’ רסק עגבניות
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבשר לטגן אותו כמה דקות תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, קטשופ, סוכר, תבלינים וכוס מים, לבשל כמה דקות על אש בינונית.

2. לשבור את הספגטי לחצי להוסיף לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

כדאי לדעת ש…
הפסטה והבשר מתבשלים ביחד, אין צורך לבשל את הפסטה מראש.

27344 צפיות 90 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים”

דנה : “תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת”

375
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

שאלה-
בשלב של טיגון הבשר והתבלינים כתבת להוסיף מים. אחרי הוספת הספגטי כתבת להוסיף 2.5 כוסות מים.
האם הכוונה בשלב הראשון
לכוס מים אחת ואחרי שמוסיפים ספגטי להוסיף עוד 2.5 כוסות? כלומר סה”כ 3.5 כוסות לכל התהליך?

קרין

הי ניקי,
יש לי בקר טחון אבל הוא קפוא, אפשר להכין ככה?

חני

תודה לך ניקי על האתר המדהים! עושה חשק להכנס למטבח…
אפשר לשים פסטה במקום ספגטי? אם כן איזה כמות?

אילנית

ניקי המקסימה שלום רב,
לבתי יש צליאק(רגישות לגלוטן).
האם במקרה ניסית את המתכון עם ספגטי ללא גלוטן?
האם זמן הבישול זהה?
תודה מראש

יעל

הי ניקי..
רציתי להוסיף תפוא..זה מתאים?ואם כן באיזה שלב להוסיף?

סיון

מכינה את זה כבר כמה פעמים ויוצא תמיד מושלם!!!
תודה שאת מביאה פתרון גם לעצלנים

1 21 22 23