ספגטי בולונז לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! הכל מתבשל ביחד בסיר אחד, לא מבשלים את הפסטה מראש אלא יחד עם הבשר וזה יוצא נפלא, הפסטה סופגת את כל הטעמים של הבשר וזה כל כך טעים, אני לא האמנתי שזה יצא כל כך טוב.
זה אחד המתכונים הכי טובים לארוחת צהריים, הילדים מחסלים אותו.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
500 ג’ בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים
100 ג’ רסק עגבניות
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבשר לטגן אותו כמה דקות תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, קטשופ, סוכר, תבלינים וכוס מים, לבשל כמה דקות על אש בינונית.

*2. לשבור את הספגטי לחצי להוסיף לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

Quick and easy spaghetti bolognese recipe

כדאי לדעת ש…
הפסטה והבשר מתבשלים ביחד, אין צורך לבשל את הפסטה מראש.

77626 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים”

דנה : “תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת”

432
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

ניקי בוקר טוב!

האם אפשר להכין את התבשיל עם
פסטה לאו דווקא ספגטי?

גנית

ניקי למה קראת לזה “ספגטי בולונז לעצלנים”
מתכון מעולה !!!
סיימתי להכין הרגע, כן כן השעה 00.50
כדי שיהיה לילדים למחר לארוחת צהריים
טעים מאוד!!!
תודה רבה, לילה טוב ושבוע טוב

מיכל

ניקי המייל שלך עם המתכון של הספגטי בולונז הגיע בדיוק בזמן כשסיימתי להכין קציצות וגיליתי פתאום עוד בשר טחון שהפשרתי ושכחתי ממנו ואז הכנתי את הבולונז ויצא פשוט מעולה הילדים ליקקו את הצלחות.

מלי

הין ניקי,החזרתי אותי לילדות .ככה אמא שלי הכינה סםגטי בבית והגיתודהע הזמן שגם אני בזכותך אכין בשיטת הכל בסיר אחד

גילי שחם

כבר כתבתי פעם ואני חוזרת, את משהו! עם כל אהבתי לבישול, מתכוני עזרה ראשונה הם צורך חשוב. תודה

רוחי

לא הייתי קוראת לזה של עצלנים.. אולי של אלופים;)
להכין קל וטעים זו המומחיות!
אני תמיד מערבבת את הספגטי (מבושל) לתוך הבלונז זה הרבה יותר טעים ככה
את הבשר מפוררת בשמן מוסיפה בצל ושום מכסה כמה דק ואז מוסיפה תיבול (רסק פלפל פפריקה בזיליקום מים) חוץ ממלח מבשלת באש נמוכה חצי שעה מתבלת במלח לפי הטעם ומוסיפה את הספגטי. זה רק עוד סיר אחד..

מיכל

זה מה שנקרא… ארוחה שלמה בסיר אחד. בהתחלה התפלאתי שלא כתבת “לבשל את הספגטי”, ובסוף הבנתי שהוא מתבשל יחד עם הבולונז… אחלה מתכון 🙂 שבוע טוב לך, ניקי היקרה.

1 2 3 27