ספגטי בולונז לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! הכל מתבשל ביחד בסיר אחד, לא מבשלים את הפסטה מראש אלא יחד עם הבשר וזה יוצא נפלא, הפסטה סופגת את כל הטעמים של הבשר וזה כל כך טעים, אני לא האמנתי שזה יצא כל כך טוב.
זה אחד המתכונים הכי טובים לארוחת צהריים, הילדים מחסלים אותו.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
500 ג’ בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים
100 ג’ רסק עגבניות
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבשר לטגן אותו כמה דקות תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, קטשופ, סוכר, תבלינים וכוס מים, לבשל כמה דקות על אש בינונית.

*2. לשבור את הספגטי לחצי להוסיף לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

Quick and easy spaghetti bolognese recipe

כדאי לדעת ש…
הפסטה והבשר מתבשלים ביחד, אין צורך לבשל את הפסטה מראש.

77624 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים”

דנה : “תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת”

432
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

היי ניקי, חג עצמאות שמח! אפשר להכין במקום הרסק עם עגבניות טריות (לרסק או לחתוך?)מה אומרת? יש לנו שאריות לא אכילות 🙂

ליאת

מתכון גאוני ⁦❤️⁩ תודה ניקי !!!

ספיר

היי ניקי
אפשר בלי הבצל?

יסמין

רוצה להכין עם חבילת פסטה שלמה. האם להכפיל גם את כמות המים?

מורן

היי ניקי יקרה תותחית על, כל מתכון אש! שאלונת, כמה זמן יכול להחזיק במקרר אחרי הבישול? לילדודס

ליה

רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בפתיתים במקום ספגטי?

בלימי

טעים ברמות וקלע קלות תודה רבה ניקי