ספגטי בולונז לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! הכל מתבשל ביחד בסיר אחד, לא מבשלים את הפסטה מראש אלא יחד עם הבשר וזה יוצא נפלא, הפסטה סופגת את כל הטעמים של הבשר וזה כל כך טעים, אני לא האמנתי שזה יצא כל כך טוב.
זה אחד המתכונים הכי טובים לארוחת צהריים, הילדים מחסלים אותו.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
500 ג’ בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים
100 ג’ רסק עגבניות
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבשר לטגן אותו כמה דקות תוך כדי שמפוררים אותו, להוסיף רסק, קטשופ, סוכר, תבלינים וכוס מים, לבשל כמה דקות על אש בינונית.

*2. לשבור את הספגטי לחצי להוסיף לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

Quick and easy spaghetti bolognese recipe

כדאי לדעת ש…
הפסטה והבשר מתבשלים ביחד, אין צורך לבשל את הפסטה מראש.

97794 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים”

דנה : “תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת”

452
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

אני כבר לא זוכרת אם הגבתי בעבר על המתכון הזה, הוא פשוט מלווה אותי כבר המון שנים, ואני לא מוותרת עליו וזה הבולונז היחיד שאני מכינה, והוא כל כך טעים! מומלץ לעשות בדיוק כמו שכתוב.

נעמה טייב

ניקי היקרה
כמעט כל מתכון שלי הוא מהאתר שלך.לא יודעת להכין כלום בלעדיך..שדרגת לי את האוכל ברמות.הספגטי בלונדזאחד המככבים אצלי בבית.
תבורכי

חני

הי. נתקעתי עם כמות גדולה של הרוטב והבשר, אפשר להקפיא?
תודה רבה

Key

היי ניקי יקרה!
במידה ואני עושה בדיוק חצי מהכמות מה בנוגע לתיבול?

בת שבע בן חורין

ניסיתי לחפש בכל התגובות ולא מצאתי.האם צריך לכסות את הסיר/מחבת?

ענבר

היי ניקי אם אני רוצה להכין 350גר’ ספגטי האם צריך להגדיל כמויות של הכל ? ואם כן בכמה ?
תודה

נטלי כהן

תודה רבה. יצא מעולה כמו כל המתכונים שלך 🙂