


נקניקיות מוקפצות עם זיתים ואטריות אורז
יש כאן ארוחה שלמה בתבשיל אחד משביע ממלא וטעים, נקניקיות, זיתים ואטריות אורז. לכל מי שישאל אותי בתגובות האם אני בטוחה שזה אטריות אורז ולא פסטה ? אז כן זה אטריות אורז שמגיעות בצורה הזאת משתלבות נפלא ומקבלות את כל הטעמים.
4 מנות
מרכיבים:
2 כוסות נקניקיות מיני
200 ג’ איטריות אורז
קופסת זיתים מגולענים
בצל קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
כ3/4 כוס מים
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את הזיתים פעמיים במים רותחים כל פעם כ 10 דקות לקראת סוף הפעם השנייה להוסיף את הנקניקיות לכמה דקות ולסנן הכל.
2. להכין את האטריות לפי ההוראות, בינתיים לטגן את הבצל להוסיף תבלינים מים לבשל כדקה להוסיף את האטריות זיתים ונקניקיות לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב ולתקן תיבול.
8603 צפיות 3 צפיות היום
אפשר להכין עם נקניקיות אחרות (יותר “איכותיות” נגיד צ’וריסוס או כאלה מקצביה)? ההכנה עם נקניקיות כאלה היא אותו דבר?
ניקי יצא לי פצצה 🙂
תודה !!
לפי המתכון הנקניקיות מתבשלות רק כמה דקות. זה מספיק? האם הן לא יוצאות נא?
היי ניקי יש לי אטריות עבות לא ספגטי כמו בתמונה זה הולך ביחד??ואיך יצא לך רוטב אדום כזה בלי רסק?אשמח לתשובה
קצת טירונית בתחום אז- מה זה אומר לחלוט את הזיתים??
זה מעולה מאוד מאוד מאוד
(נוה, בן 7)
היי ניקי,
אפשר להכין עם נקניקיות סויה? או לא מומלץ?