


מרק תירס ואיטריות
נכון הגשם לא בדיוק הגיע אבל בערבים קר והתחלנו להתכרבל עמוק בתוך השמיכות ומרק חם עושה טוב על הלב וגם מחמם את כל הגוף. אז אפשר להעמיד פנים שיורד גשם שוטף ולהנות ממרק טוב ולחלום על הגשם שבדרך.
מרכיבים:
בצל חתוך לקוביות
כף קמח
קופסת תירס 550 ג’
(גרעיני תירס מתוק)
בטטה מגורדת
מים
כפית רוטב סויה
חצי כוס שמיר קצוץ
3/4 כוס איטריות דקיקות למרק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה, להוסיף את התירס כולל הנוזלים, למלא את הקופסא הריקה במים 3 פעמים ולהוסיף, להרתיח ולטחון את המרק גס.
2. להחזיר לסיר להוסיף את הבטטה והשמיר לתבל להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד 10 דקות לבדוק טעמים.
27398 צפיות 9 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
עליזה : “כרגע הכנתי את המרק פשוט מעולה תודה לך ניקי על המתכונים המעולים וקלים להכנה”
מרק מהמם, הנכדה שלי בת שנתיים זללה כאילו אין מחר,אוץו דבר אמא שלה
הסיר נגמר תוך יום
תודה רבה ניקי המופלאה
אין סויה, המרק על האש.
יש תחליף?
הי ניקי,
בדיוק נגמר לי האבקץ מרק. מה את ממליצה לשים?