מרק תירס ואיטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תירס ואיטריות

מרק תירס ואיטריות

נכון הגשם לא בדיוק הגיע אבל בערבים קר והתחלנו להתכרבל עמוק בתוך השמיכות ומרק חם עושה טוב על הלב וגם מחמם את כל הגוף. אז אפשר להעמיד פנים שיורד גשם שוטף ולהנות ממרק טוב ולחלום על הגשם שבדרך.

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
כף קמח
קופסת תירס 550 ג’
(גרעיני תירס מתוק)
בטטה מגורדת
מים
כפית רוטב סויה
חצי כוס שמיר קצוץ
3/4 כוס איטריות דקיקות למרק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה, להוסיף את התירס כולל הנוזלים, למלא את הקופסא הריקה במים 3 פעמים ולהוסיף, להרתיח ולטחון את המרק גס.

2. להחזיר לסיר להוסיף את הבטטה והשמיר לתבל להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד 10 דקות לבדוק טעמים.

20908 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עליזה : “כרגע הכנתי את המרק פשוט מעולה תודה לך ניקי על המתכונים המעולים וקלים להכנה”

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

היי ניקי חייבת לך תודה ענקית על המתכונים המעולים!!! שאלה באופן כללי איך את ממליצה לבשל מרק עם מכסה סגור או פתוח??

קרן

איזה מבעס לגלות שקופסת התירס היא רק 335 גר. ותירס קל /:
בכל זאת מנסה ..נראה טעים

טליה

היי ניקי,
קודם כל המתכונים שלך ממה שניסינו עד עכשיו ממש מצויינים! תודה רבה לך!
שאלה לגבי התירס, יש אפשרות להחליף ולשים גרעיני תירס משקית ( קפואים, לדוג’ סנפרוסט) ואם כן אז מה הכמות ?

תודה,

תמי

הי ניקי
אני בדיוק מכינה את המרק…כמה א.מרק ופלפל שחור אני צריכה להוסיף?
תודה

אתי

ניקי שלום
אני מעוניינת להכין את המרק מתירס טרי.
האם יצא טוב?
כמה קלחים צריך שיהיו שווה ערך לקופסת תירס שימורים.
לתשובתך אודה.

טל

ניקי יקרה

כמתקדמת במטבח, הרשיתי לעצמי לשלב בין שני מרקים שלך: תירס “רגיל” והתירס עם האיטריות.
בנוסף לשמיר הוספתי קצת כוסברה
ובמקום בטטה גירדתי גזר
יצא מרק פשוט מופלא, לדעת כל הזוללים!
שוב תודה על מתכונים נהדרים שפשוט מאירים את עולם הבישול שלי!
שבת שלום!

שני

הי, אפשר להשתמש בעירית במקום שמיר? או שעדיף לוותר?