מרק תירס ואיטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תירס ואיטריות

מרק תירס ואיטריות

נכון הגשם לא בדיוק הגיע אבל בערבים קר והתחלנו להתכרבל עמוק בתוך השמיכות ומרק חם עושה טוב על הלב וגם מחמם את כל הגוף. אז אפשר להעמיד פנים שיורד גשם שוטף ולהנות ממרק טוב ולחלום על הגשם שבדרך.

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
כף קמח
קופסת תירס 550 ג’
(גרעיני תירס מתוק)
בטטה מגורדת
מים
כפית רוטב סויה
חצי כוס שמיר קצוץ
3/4 כוס איטריות דקיקות למרק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה, להוסיף את התירס כולל הנוזלים, למלא את הקופסא הריקה במים 3 פעמים ולהוסיף, להרתיח ולטחון את המרק גס.

2. להחזיר לסיר להוסיף את הבטטה והשמיר לתבל להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד 10 דקות לבדוק טעמים.

18665 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עליזה : “כרגע הכנתי את המרק פשוט מעולה תודה לך ניקי על המתכונים המעולים וקלים להכנה”

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבר

וואו איזה מרק…

אריאלה

היי ניקי,
בדיוק באמצע להתענג על המרק הזה. כל כך טעים ופשוט להכנה, כמו כל המתכונים שלך שהכנתי (ויש הרבה). כיף שיש פה גם ירקות וגם איטריות, מושלם לקטנטן!
תודה רבה!

נלי

היי ניקי!אני הוספתי את התבלינים לפני שטוחנים את המרק,האים זה עקרוני לטחון קודם ואז להוסיף תבלינים?או שזה בסדר?

נלי

היי!אני הוספתי את כל התהלינים לפני שתחנתי!
האם זה עקרוני לטבל אחרי הטחינה?
תודה…

לימור

ניקי כמה מים לשים אם אני לא טוחנת את המרק?

מיכל

הכנתי בחשש מהתגובות של הבעל והילדים . יצא מ-ע-ו-ל-ה! תודה!

קרן קורן

הי ניקי, אני רוצה להוסיף למרק הזה רצועות חזה עוף, איך ומתי עושים את זה ?