מרק תירס ואיטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תירס ואיטריות

מרק תירס ואיטריות

נכון הגשם לא בדיוק הגיע אבל בערבים קר והתחלנו להתכרבל עמוק בתוך השמיכות ומרק חם עושה טוב על הלב וגם מחמם את כל הגוף. אז אפשר להעמיד פנים שיורד גשם שוטף ולהנות ממרק טוב ולחלום על הגשם שבדרך.

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
כף קמח
קופסת תירס 550 ג’
(גרעיני תירס מתוק)
בטטה מגורדת
מים
כפית רוטב סויה
חצי כוס שמיר קצוץ
3/4 כוס איטריות דקיקות למרק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה, להוסיף את התירס כולל הנוזלים, למלא את הקופסא הריקה במים 3 פעמים ולהוסיף, להרתיח ולטחון את המרק גס.

2. להחזיר לסיר להוסיף את הבטטה והשמיר לתבל להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד 10 דקות לבדוק טעמים.

17585 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עליזה : “כרגע הכנתי את המרק פשוט מעולה תודה לך ניקי על המתכונים המעולים וקלים להכנה”

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויקי

ניקי שבת שלום

אין על המתכונים שלך! מארחת היום וכמובן שכל מה שאני מכינה לקוח מהאתר שלך!
שאלה, אין לי שמיר, אפשר בצל ירוק במקום או לוותר?

תודה ❤️
ויקי

ענת

לאחר שטחנתי, היה קצף לבן מעל. זה בסדר? תודה מראש

פנינה

היח ניקי יש לי תירס קפוא. כמה כוסות לשים.
כמה כוסות מים?

בתאל:)

פעם ראשונה מכינה מרק תירס! יצא נהדר!!! ♥♥♥

לילך

היי ניקי
מה שלומך?
האם אפשר להכין בלי בטטה?
חמישי שמח

עינת

ניקי יקרה שלום,

המרק הזה מככב אצלנו בבית תודות לך.
מרק משביע, מנחם, מחמם. כל מה שצריך במזג אוויר חורפי שכזה.
וכל כך קל להכנה שזה פשוט לא יאומן.

תודה על עוד מתכון מנצח,
עינת

ענבר

פעם שניה שאני מכינה את המרק ממש התמכרתי… תודה לך ניקי אין עלייך…