יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכונים לחנוכה

פנקייק מלוח

24 נובמבר 2013
(Visited 43,749 times, 4 visits today)
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח

כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.

18 פנקייקים

מרכיבים:

2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.

3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.

פנקייק מלוחפנקייק מלוחפנקייק מלוח

גולשים מכינים וממליצים:

אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”

הרשם
עדכן
116 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, אפשר מוצרלה במקום צהובה?

הי ניקי,תודה על המתכונים המקסימים! מה הרוחב והעומק של תבנית השקעים שכדאי לקנות שיתאים?

צהריים טובים ניקי!
פותחת שאלה פה על מתכון אחר שאני לא מוצאת.
הכנתי לביבות גבינה אפויות ממתכון שלך ואני כבר הרבה זמן מנסה למצוא את המתכון שוב ופשוט כשאני נכנסת אליו לא מופיע כלום אלא רק את המתכון לפנקייק המלוח.
תוכלי לכתוב לי את מתכון ולתקן גם באתר?
תודה. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להכין אותם.

היי ,בוקר טוב.רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון ככשר לפסח אפשר להחליף את הקמח בקמח תופח של פסח?

האם אפשר להכין במחבת כמו פנקייקים רגילים מתוקים?

האם אפשר להחליף את השמן בחמאה (וכמה)? תודה.

אפשר לשים במקום בבולגריה גבינה לבנה?