


פנקייק מלוח
כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.
18 פנקייקים
מרכיבים:
2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל180 מעלות.
2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.
3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.
גולשים מכינים וממליצים:
אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”
צהריים טובים ניקי!
פותחת שאלה פה על מתכון אחר שאני לא מוצאת.
הכנתי לביבות גבינה אפויות ממתכון שלך ואני כבר הרבה זמן מנסה למצוא את המתכון שוב ופשוט כשאני נכנסת אליו לא מופיע כלום אלא רק את המתכון לפנקייק המלוח.
תוכלי לכתוב לי את מתכון ולתקן גם באתר?
תודה. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להכין אותם.
היי ,בוקר טוב.רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון ככשר לפסח אפשר להחליף את הקמח בקמח תופח של פסח?
האם אפשר להכין במחבת כמו פנקייקים רגילים מתוקים?
האם אפשר להחליף את השמן בחמאה (וכמה)? תודה.
אפשר לשים במקום בבולגריה גבינה לבנה?
אפשר להחליף את הבולגרית בקוטג?