פנקייק מלוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח

כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.

18 פנקייקים

מרכיבים:

2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.

3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.

44504 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקייק מלוחפנקייק מלוחפנקייק מלוח

גולשים מכינים וממליצים:

אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

הבן שלי בזמן האחרון מבקש לעיתים קרובות פנקייק.. המתכון הזה נשמע פתרון מעולה להתעסקות הממושכת בטיגון. מחכה לנסות..

להקציף, הכוונה עם מיקסר?
תודה!

עדי

מה הכוונה לשים בכל שקע, בתוך מה שמים את הפנקייקים בתנור?

מאיה

היי ניקי
איך את מגרדת פרוסות גבנ”צ?

aviglam

מה עם הגבינות, זה להגשה או לבלילה עצמה?

רחלי

ניקי שלום

אפשר מתכון גם לפנקייק מתוק?

תודה

אהובה

הי ניקי
יש שיבוש באופן ההכנה . יש סוכר במתכון ?? כמה ? או רק מלח
להקציף רק את הביצים?? או להמשיך להקציף כשמוסיפים את החלב והשמן?? תודה וכיף להכין את המתכונים שלך כל מה שהכנתי מעולה

הילה

היי ניקי
נשמע טעים מאוד
נראה לי שיש בלבול בכתיבת המתכון כתבת פעמיים קמח אני מניחה שבפעם הראשונה הכוונה היתה לגבינות?

1 2 3 8