פנקייק מלוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח

כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.

18 פנקייקים

מרכיבים:

2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.

3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.

39525 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקייק מלוחפנקייק מלוחפנקייק מלוח

גולשים מכינים וממליצים:

אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית

היי ניקי!
האם אפשר להכין אותם במחבת פנקייק?
תודה

אפרת

שלום נקי,
יש לנו אלרגים לביצים במשפחה. יש אפשרות להכין בלי, או להחליף במשהו אחר?

מיטל

היי ניקי אפשר קמח תופח? כמה? ואם יש לי תבנית של 12?תודה.

חלי

ניקי בתבנית שקעים של מאפינס ?
תודה!

שגית

אם שמים קוטג’ במקום הבולגרית.. יהרוס?

רז

אם אין לי תבנית שקעים, איך היית ממליצה לשים?

לירז

היי ניקי.נשמע טעים ששואבת ממך עוד השראה ולמידה במטבח .
אני רוצה לאפות מחר לשבת בע”ה .
יהיה בעיה עם הטעם למחרת ?