פנקייק מלוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח

כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.

18 פנקייקים

מרכיבים:

2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.

3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.

39484 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקייק מלוחפנקייק מלוחפנקייק מלוח

גולשים מכינים וממליצים:

אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
נירה

הי ניקי,
תדה, מתכון נהדר! הקטנים (ואני…) אכלו בשמחה 🙂
שאלה לפעם הבאה – האם אפשר להחליף את החלב ביוגורט? לא תמיד יש לי חלב בבית…

מיטל

היי ניקי,
צריך להקציף את כל הרכיבים? או באיזה שלב להפסיק להקציף?

מאיה

היי ניקי, חייבת תשובה !! אני צריכה להכין את זה למחר בשמונה בבוקר אבל אין לי זמן על הבוקר להכין, אז יש אפשרות להכין את הבלילה ולשמור במקרר בלילה ? או אולי להכין בערב, ולחמם על הבוקר? מה את חושבת? חייבת תשובה דחוף

נאוה

ניקי היי,
תוכלי לצרף תמונה של התבניתבה את מכינה את הפנקייקים ? לי יש רק תבנית סיליקון למאפינס..אז אולי אתחדש באחת אחרת.

תודה,

נאוה צוקרמן

עדי

כל כך טעים,הילדים אהבו מאוד 🙂

שירה

באיזה שקעים מדובר?

נועה

אהלן ניקי,
אין לי גבינה בולגרית ואין לי פרוסות גבינה צהובה אלא תערובת של גבינה מגורדת- כמה לשים?
תודה