פנקייק מלוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח

כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.

18 פנקייקים

מרכיבים:

2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.

3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.

29213 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקייק מלוחפנקייק מלוחפנקייק מלוח

גולשים מכינים וממליצים:

אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדיאל בוקריס

היי ניקי
האם במקום בולגרית אפשר לשים ג.צפתית?
והאם אחרי הקצפת ביצים צריך את שאר המצרכים לערבב ידנית?

קרן

אם אין תבנית שקעם אפשר להכין באינגליש קייק או תבנית אחרת ?

דולב

שלום ניקי אין לי ברשותי גבינה בולגרית
רציתי לשאול האם זה בסדר לשים רק גבינת עמק יש לי כזה בשקית מגורד
ואם כן אז כמה לשים בכוס

מיטלי

חג שמח ניקי
רציתי לדעת אם אפשר לעשות אותו הדבר אבל עם קמח מצה?
ואם לא, האם יש לך מתכונים דומים עם קמח מצה?

אפרוש

פעם שניה שאני מכינה ויצא מדהים, הפעם לחלק מהבלילה הוספתי גם תירס, יצא משגע, פעם הבאה ננסה להוסיף פטריות, תודה על מתכון מצוין וקל.

אפרוש

יאמי…יצאו כמו פיתות קטנות עם גבינה מותכת בפנים, טעים טעים ושוב פעם טעים!

אבישי

ניקיל’ה טעים מאד מאד