פנקייק מלוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פנקייק מלוח

פנקייק מלוח

כשאומרים פנקייק יש קופץ לראש מתוק נכון ? אז הפעם לא מתוק וזה אפילו אפוי כבר שווה נכון ? המתכון קל בטירוף לערבב לחלק לשקעים ולהכניס לתנור זה כל הסיפור 5 דקות עבודה ואפילו פחות כל השאר התנור עושה.
אני מגישה עם הרבה ירקות ליד, גבינות והילדים נהנים מכל ביס.

18 פנקייקים

מרכיבים:

2 ביצים
240 מ”ל חלב / שמנת לבישול
30 מ”ל שמן (2 כפות)
140 ג’ קמח (כוס)
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית א. אפייה
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והחלב, תוך כדי להוסיף את השמן ולטרוף כדקה להוסיף את הגבינות ובסוף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף עד שהבלילה אחידה.

3. לשמן את השקעים לשים כף וחצי בכל שקע להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מומלץ לחמם קצת לפני ההגשה.

41948 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקייק מלוחפנקייק מלוחפנקייק מלוח

גולשים מכינים וממליצים:

אפרוש: “יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….”

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

היי ניקי
יש לי רק 2 תבניות סיליקון למאפינס של 6 יחידות כל אחת..בשביל שיכנס הכל אפשר לעשות חצי מהכמות של כל המרכיבים וגם יצא טוב?

דודו טפירו

שלום
אשמח לדעת מיקום התבנית האם באמצע התנור או בחחק בתחתון . וגם באיזה מצב להגדיר את התנור

מור חיון

היי ניקי, יש לי תקלה בתנור, האם אפשר להכין בטוסטר אובן?

מיכל

היי ניקי,

מתאים להקפאה?

תודה וחג שמח!

אפרוש

הי ניקילה….מה שלומך? יאמי יאמי ושוב פעם יאמי, השתדלתי להשאיר משהו לילדים כשיגיעו למרות שהיה ממש קשה….

יעל

האם אפשר להגיש פושר או קר?

ליאת

אחרי טריליון פעמים שהכנתי את המתכון הזה, הגיע הזמן להגיד ת-ו-ד-ה!!!
זה מתכון מעולה וקל שהילדים מתים עליו, הם כבר מזהים את הריח מהתנור ויודעים שזה “פנקייק גבינות”… אז תודה לך, מתכון מומלץ!

ואגב רציתי לשאול: אצלי זה תמיד יוצא במראה תפוח של מאפינס ולא שטוח כמו בתמונה שצירפת… האם התמונה נכונה?