שווארמה ב 5 דקות הכנה
5 דקות על השעון וארוחת צהריים מוכנה בלי לעבוד קשה באמת שזה קלי קלות, הבצל המטוגן נותן טעם נהדר והכל יוצא פשוט טעים ביותר. אני אוהבת כאלה מתכונים 🙂
מרכיבים:
600 ג' שווארמה הודו נקבה חתוכה לרצועות דקות
3 בצלים גדולים
חצי כף פפריקה
כפית שטוחה גריל עוף
חצי כפית כמון
מעט כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחצות את הבצל לחצי ולפרוס דק. לחממם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצלים עד הזהבה, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון עד שמזהיב קלות.
*2. להוסיף את הבשר למחבת ולטגן על אש גבוהה כ 4 דקות תוך כדי בחישה, לתבל לערבב טוב לתת עוד דקה על האש ולהוריד.
גולשים מכינים וממליצים:
רוני : "מתכון מעולה המוכן ב-א-מ-ת תוך 5 דקות !!
הבן הקטן טרף וכל המשפחה איתו.ממליצה בחום"
שרית : ניקי, הכנתי את העוף עם המשרה בבוקר והייתי קצת סקפטית, כי לא היו מספיק נוזלים. כשחזרתי מהעבודה והכנתי את זה לילדים (ולבעל) – פשוט נטרף!!!! תודה תודה תודה וסליחה על הספקות 🙂
האתר מקסים, הכתיבה כייפית וישירה והמתכונים – מוצלחים!!! תודה שאת משתפת את כולנו במשהו שהרבה אחרים היו שומרים לעצמם!!!!
שרוןרון : מעולה! טעים! נחטף… תודה 🙂
אסתי : הכנתי אתמול בלילה בפעם ה…המון פעמים,תמיד יוצא מעולה, מומלץ בחום,ומי שעדיין לא הכין את החזה עוף עם המקרוני,למה את/ה מחכה? 2 מתכונים לקיץ(ובכלל)קלים להכנה טעימים ומומלצים.
יוליה : "קילו שווארמה…חמש דקות עבודה…ארבעה יושבים לשולחן… שמונה דקות על השעון… היו הייתה שווארמה!
אין עליך! תבורכי!"