יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכונים מהירים וקלים תבשילי עוף קלים

שווארמה ב 5 דקות הכנה

14 יוני 2012
(Visited 54,781 times, 1 visits today)
שווארמה ב 5 דקות הכנה

שווארמה ב 5 דקות הכנה

5 דקות על השעון וארוחת צהריים מוכנה בלי לעבוד קשה באמת שזה קלי קלות, הבצל המטוגן נותן טעם נהדר והכל יוצא פשוט טעים ביותר. אני אוהבת כאלה מתכונים 🙂

מרכיבים:

600 ג’ שווארמה הודו נקבה חתוכה לרצועות דקות
3 בצלים גדולים
חצי כף פפריקה
כפית שטוחה גריל עוף
חצי כפית כמון
מעט כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

הכנות:

1. לחצות את הבצל לחצי ולפרוס דק. לחממם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצלים עד הזהבה, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון עד שמזהיב קלות.

*2. להוסיף את הבשר למחבת ולטגן על אש גבוהה כ 4 דקות תוך כדי בחישה, לתבל לערבב טוב לתת עוד דקה על האש ולהוריד.

שווארמה ב 5 דקות הכנהשווארמה ב 5 דקות הכנהלביבות כרובית וירק

שווארמה ב 5 דקות הכנהדלי רול מלאווח טוסטשווארמה ב 5 דקות עבודה

גולשים מכינים וממליצים:

רוני : “מתכון מעולה המוכן ב-א-מ-ת תוך 5 דקות !!
הבן הקטן טרף וכל המשפחה איתו.ממליצה בחום”

שרית : ניקי, הכנתי את העוף עם המשרה בבוקר והייתי קצת סקפטית, כי לא היו מספיק נוזלים. כשחזרתי מהעבודה והכנתי את זה לילדים (ולבעל) – פשוט נטרף!!!! תודה תודה תודה וסליחה על הספקות 🙂
האתר מקסים, הכתיבה כייפית וישירה והמתכונים – מוצלחים!!! תודה שאת משתפת את כולנו במשהו שהרבה אחרים היו שומרים לעצמם!!!!

שרוןרון : מעולה! טעים! נחטף… תודה 🙂

אסתי : הכנתי אתמול בלילה בפעם ה…המון פעמים,תמיד יוצא מעולה, מומלץ בחום,ומי שעדיין לא הכין את החזה עוף עם המקרוני,למה את/ה מחכה? 2 מתכונים לקיץ(ובכלל)קלים להכנה טעימים ומומלצים.

יוליה : “קילו שווארמה…חמש דקות עבודה…ארבעה יושבים לשולחן… שמונה דקות על השעון… היו הייתה שווארמה!
אין עליך! תבורכי!”

הרשם
עדכן
186 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

טעים טעים ביותר.תודה על מתכון נפלא. ואת המחבט מאוד אהבתי של איזה חברה היא ואיזה קוטר בבקשה?תודה

היי ניקי מה ניתן לשים במקום גריל עוף?

ניקי היקרה!
שזמינה בכל עונות השנה,
וכל מתכון מלא טעם והנאה!
לא כתוב כמה שום בחומרים… רק בסדר ההכנה.

הי ניקי,
מה הלביבות שבצד? נראות ממש טוב!

האם באמת הכרחי אבקת מרק עוף? אני רואה שבהרבה מתכונים שלך את משתמשת ואני ממש מעדיפה שלא לשים דברים שהם מאוד מעובדים. אני יודעת שזה תורם הרבה מאוד לטעם השאלה אם במקרה הזה אולי אפשר בלי וזה לא יורגש כי יש תבלינים אחרים. תודה

היי ניקי….
האם אפשר להכין את המתכון הזה עם חזה עוף חתוך לקוביות ?

היי האם הכוונה פה לפרגיות ולחתוך לרצועות עם תבלינים