


אורז אדום עם אטריות
האורז הזה טעים זאת אחת התוספות הכי כיפיות, הטעם נהדר ואפילו הכנסתי אטריות קטנות איזה שילוב פיצוץ נהננו מכל ביס. 5 דקות הכנה וכל השאר על האש, זאת תוספת מושלמת לארוחת הצהריים.
5 מנות
מרכיבים:
בצל
2 שיני שום
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
חצי כוס אטריות דקיקות
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף דבש
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות
הכנות:
1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.
2. להוסיף את האטריות ולטגן כדקה תוך כדי בחישה האטריות מזהיבות, להוסיף את האורז תבלינים, סילאן ומים להרתיח לכסות ולהנמיך את האש.
*3. לבשל כ 18 להשאיר מכוסה 10 דקות.
הוגש עם : מרק פטריות וגריסים, שווארמה פרגיות, תפוחי אדמה אפויים
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, למי שלא אוהב מתוק אין מה לדאוג האורז לא מתוק, את הדבש ניתן להחליף בסילאן אותה כמות.
ניקי מה שלומך?
מה לשים רק לאורז אדום בלי אטריות?
אני רוצה להכין רק אורז אדום… תודה
היי ניקי
יש תחליף לשום?
האורז הזה מעולה ואני עושה אותו ממש הרבה אבל תמיד תמיד נשרף לי הבצל למטה…
יש לך רעיון למה?
הי,
זה בסדר להכין עם אורז בסמטי? ואם כן מה צריך לשנות חוץ מההשריה לפני?
ואם אני רוצה להכין כוס אורז אחת – להשתמש בחצי מכל המצרכים?
תודה!
היי אלופה,
פעם ראשונה שאני מכינה
פשוט מושלםם!
תודה רבה!
תבורכי:)