אורז אדום עם אטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אדום עם אטריות

אורז אדום עם אטריות

האורז הזה טעים זאת אחת התוספות הכי כיפיות, הטעם נהדר ואפילו הכנסתי אטריות קטנות איזה שילוב פיצוץ נהננו מכל ביס. 5 דקות הכנה וכל השאר על האש, זאת תוספת מושלמת לארוחת הצהריים.

5 מנות

מרכיבים:

בצל
2 שיני שום
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
חצי כוס אטריות דקיקות
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף דבש
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. להוסיף את האטריות ולטגן כדקה תוך כדי בחישה האטריות מזהיבות, להוסיף את האורז תבלינים, סילאן ומים להרתיח לכסות ולהנמיך את האש.

*3. לבשל כ 18 להשאיר מכוסה 10 דקות.

הוגש עם : מרק פטריות וגריסים, שווארמה פרגיות, תפוחי אדמה אפויים

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, למי שלא אוהב מתוק אין מה לדאוג האורז לא מתוק, את הדבש ניתן להחליף בסילאן אותה כמות.

27766 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

154
תגובות

  הרשם  
עדכן
שגית

היי ניקי, כמה פטרוזיליה לשם ובאיזה שלב? יחד עם המים והתבלינים? או אחרי שהאורז מוכן לפורר מעל?
לגביי הפפריקה, התכוונת לחריפה?
זה לא ייצא חריף האורז?

רחל

הי ניקי
מה זה הירוק שיש במנה זה פטרוזיליה?
האם את התבלינים אני שמה לפני שאני מוסיפה את המים או מייד אחרי הוספת המים ?
תודה

הדס

שלום ניקי!
יש לי אורז עם אטריות מוכן- שאריות משבת..
חשבתי להכין לו תוספת את הקציצות טונה אפויות (-שלך כמובן..). איזה רוטב מתאים לאורז- שלא יהיה יבש? ואיך מכינים את אותו רוטב?
תודה.

שרית

אורז טעים מאד! שתי הבנות שלי ,(גדולות), שמפונקות באוכל, אהבו אותו מאד ואנחנו מכינים אותו ביחד כמעט כל שבוע! אני אישית מעדיפה אותו בלי הקינמון אבל גם עם הקינמון זה הולך! יאמי יאמי יאמי! הכנו אותו כבר איזה ארבע פעמים ולא נמאס!

אתי יהלום

יצא מצוין רק היחס מים לאורז לא היה כפי שכתבת הייתי צריכה להוסיף מים יתכן שזה בגלל סוג האורז אני השתמשתי בפרסי . ושאלה האם צריך לשטוף את האורז לפני ההכנה ( יש לו ריח וטעם נילווה).

מירב

שלום ניקי!

אפשר גם אטריות דקות(הכוונה ולא דקיקות…)?
ואם מוותרים על הבצל? מפריע?
תודה רבה!

עדינה

ניקי שבוע טוב,
האתר הטוב ביותר למתכונים קלים וטעימים!!
ניסיתי מספר סוגי אורז..פרסי, יסמין ועוד…
איזה סוג הטוב ביותר לאורז טעים ולא דביק?

תודה