אורז אדום עם אטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אדום עם אטריות

אורז אדום עם אטריות

האורז הזה טעים זאת אחת התוספות הכי כיפיות, הטעם נהדר ואפילו הכנסתי אטריות קטנות איזה שילוב פיצוץ נהננו מכל ביס. 5 דקות הכנה וכל השאר על האש, זאת תוספת מושלמת לארוחת הצהריים.

5 מנות

מרכיבים:

בצל
2 שיני שום
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
חצי כוס אטריות דקיקות
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף דבש
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. להוסיף את האטריות ולטגן כדקה תוך כדי בחישה האטריות מזהיבות, להוסיף את האורז תבלינים, סילאן ומים להרתיח לכסות ולהנמיך את האש.

*3. לבשל כ 18 להשאיר מכוסה 10 דקות.

הוגש עם : מרק פטריות וגריסים, שווארמה פרגיות, תפוחי אדמה אפויים

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, למי שלא אוהב מתוק אין מה לדאוג האורז לא מתוק, את הדבש ניתן להחליף בסילאן אותה כמות.

24735 צפיות 64 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
מזל ניני

ניקי שלום!
סליחה, טעיתי באי מייל, לכן פרסמתי שוב!
ראשית, אין על המתכונים שלך!
הכל פשוט, כיפי וקל להכנה.
שנית, באיזה סוג של אורז את משתמשת?
מזל

גלית

מתכון מעלף!
איזה טעים, ירד מהאש וחוסל…
ניקי את קוסמת!
תודה

קרן

חג שמח ניקי
איך ניתן לשמור על טריות האורז,אני צריכה להכין אורז לארוחה של שבת וכמובן אני מכינה בשישי…זה לא יאבד מהטעם..יש לך טיפ לשמירה מבישול של שישי לשבת?
תודה

רותי

למרות שיש לי נסיון רב שנים בבישול אני מבשלת הרבה מהאתר שלך, ניקי. אוכל פשוט וטעייייםםםם. הפניתי את ילדי וחברות לאתר שלך. האורז יצא יאמי יאמי כמו שאני אוהבת. הוספתי עוד איזה רבע כוס מים ליתר ביטחון ובישלתי על אש מאוד נמוכה. ניתן להוסיף עוד קצת מלח. ניכר שאת מבשלת מאהבה לאנשים שאת אוהבת.

דלית

ברוררר….באהבה גדולה

דלית

מתכון מצויין. ממש מוצלח. תודה.

סיון

אין לי אטריות… אמור לצאת טוב גם בלי נכון?

1 4 5 6 7 8 10