אורז אדום עם אטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אדום עם אטריות

אורז אדום עם אטריות

האורז הזה טעים זאת אחת התוספות הכי כיפיות, הטעם נהדר ואפילו הכנסתי אטריות קטנות איזה שילוב פיצוץ נהננו מכל ביס. 5 דקות הכנה וכל השאר על האש, זאת תוספת מושלמת לארוחת הצהריים.

5 מנות

מרכיבים:

בצל
2 שיני שום
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
חצי כוס אטריות דקיקות
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף דבש
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. להוסיף את האטריות ולטגן כדקה תוך כדי בחישה האטריות מזהיבות, להוסיף את האורז תבלינים, סילאן ומים להרתיח לכסות ולהנמיך את האש.

*3. לבשל כ 18 להשאיר מכוסה 10 דקות.

הוגש עם : מרק פטריות וגריסים, שווארמה פרגיות, תפוחי אדמה אפויים

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, למי שלא אוהב מתוק אין מה לדאוג האורז לא מתוק, את הדבש ניתן להחליף בסילאן אותה כמות.

24738 צפיות 67 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילי

הי ניקי
הכנתי הרגע ושמתי מים רותחים ולא מי ברז!! נורא? לשנות את זמן הבישול?

שרית

ניקי אני מכינה את המאכלים שלך ופשוט הכל יוצא מ ו ש ל ם !!!
אין לי קינמון יש אפשרות בלי זה ?!

רחל

הכנתי את האורז ויצא מעולה! מכניסה לספר המתכונים שלי 😉

מורני

היי ניקי…יש אפשרות לוותר על הכורכום??

דנה

היי ניקי, מתכון מעולה (כרגיל)- תודה רבה! שאלה אחת. למרות שעשיתי בדיוק לפי ההוראות אחרי 18-20 דק על האש הכי קטנה (מכוסה) , האורז עדיין קשה (לא נותרו מים). האם זה תקין וה10 דקות הנוספות מספיקות לסדר את העניין? אני הוספתי עוד מים והמשכתי לבשל עד שיצא רך. יצא טעים מאד אבל אני מנסה להבין לפעם הבאה. האם הבעיה היא רק שלא היה לי סבלנות לחכות 10 דקות לפני שטעמתי… תודה רבה!

אורית

סורי על השאלה הבטח טיפה טפשית
אבל יש לי אורז מוכן בבית להשתמש בו או צריך אורז לא מוכן?

מזל ניני

תודה רבה ושבת שלום!!!