חביתת צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

הילדים שלי מאוד אוהבים את החביתת צ’יפס זה נותן לי ארוחת ערב קלה וטעימה וזה באמת פשוט להכנה. אני אגלה לכם בסוד שגם בעלי מאוד אוהב לאכול, אצלי בבית הגבול בין אוכל לילדים לגדולים די מטושטש כי אנחנו גם אוהבים את האוכל של הילדים ואין לי שום בעיה לאכול את החביתה הזאת בתאבון גדול.
טעים חבל על הזמן!

2 מנות

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
תפוח אדמה גדול חתוך לצ’יפס ומטוגן
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לצקת למחבת חמה ולטגן עד שמזהיב. מראש לחמם תנור ל 180 מעלות להכניס את המחבת ל 15 – 20 דקות להגיש עם ירקות.

שאלות ותשובות :

חייבים לטגן את התפוח אדמה ? מאוד מומלץ לטגן זה הרבה יותר טעים.
אפשר להכין מראש ? לא
כמה זה 50 ג’ ? שתי פרוסות גבינה צהובה קצוצות
איך אני יודעת שהמחבת מתאימה לתנור ? תסתכלי על התחתית אמור להיות כתוב
מתאים לילדים ? בטח
כמה זמן לטגן ? עד שהדפנות מזהיבות
מה עושה מי שאלרגי לחלב ? מוותר על הגבינה צהובה.

5187 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

רעיון מדליק!

לינוי

ניקי תודה על המתכונים ה-נ-ה-ד-ר-י-ם שלך!!!
כל פעם לפני שאני מבשלת אני מציצה במתכונים שלך
ובסוף מכינה לפיהם.
וכמובן… “הפשטידה” יצאה טעימה מאוד – כולם ליקקו את האצבעות 🙂

לידור

יש דרך קלה יותר לטגן קודם כול את התפוא לבד…לשפוך את השמן מהמחבת תוך כדי שהתפוא נימצאים בפנים.להחזיר לגז ולשפוך על הצ’יפס את הביצים.בלי תנור

רינת

את יודעת שזה מתכון ארגנטינאי ובספרדית נקראה תורטישה

דבורה

שאלת השאלות אין לי מחבת לתנור יש מה לעשות?

דודי

זו ארוחת צהריים של יום שישי…
סבתא שלי ז”ל הכינה את זה כל יום שישי. אצלנו זה נקרא “פשטידת צ’יפס” ולא חביתה,כי אפשר להכין את זה גם כפשטידה.
כל פעם שאני מכין את זה לחברים,לילדים שלי ,אני נזכר בסבתא…