יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות

חביתת צ’יפס

9 פברואר 2014
(Visited 10,274 times, 1 visits today)
חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

הילדים שלי מאוד אוהבים את החביתת צ’יפס זה נותן לי ארוחת ערב קלה וטעימה וזה באמת פשוט להכנה. אני אגלה לכם בסוד שגם בעלי מאוד אוהב לאכול, אצלי בבית הגבול בין אוכל לילדים לגדולים די מטושטש כי אנחנו גם אוהבים את האוכל של הילדים ואין לי שום בעיה לאכול את החביתה הזאת בתאבון גדול.
טעים חבל על הזמן!

2 מנות

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
תפוח אדמה גדול חתוך לצ’יפס ומטוגן
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לצקת למחבת חמה ולטגן עד שמזהיב. מראש לחמם תנור ל 180 מעלות להכניס את המחבת ל 15 – 20 דקות להגיש עם ירקות.

שאלות ותשובות :

חייבים לטגן את התפוח אדמה ? מאוד מומלץ לטגן זה הרבה יותר טעים.
אפשר להכין מראש ? לא
כמה זה 50 ג’ ? שתי פרוסות גבינה צהובה קצוצות
איך אני יודעת שהמחבת מתאימה לתנור ? תסתכלי על התחתית אמור להיות כתוב
מתאים לילדים ? בטח
כמה זמן לטגן ? עד שהדפנות מזהיבות
מה עושה מי שאלרגי לחלב ? מוותר על הגבינה צהובה.

חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

הרשם
עדכן
26 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי בוקר טוב, זה מזכיר לי ילדות…..אמא שלי ז”ל היתה מכינה.
האם אפשר לדלג את השלב עם התנור? אני מסתדרת כדי להפוך את זה עם צלחת….

רעיון מדליק!

ניקי תודה על המתכונים ה-נ-ה-ד-ר-י-ם שלך!!!
כל פעם לפני שאני מבשלת אני מציצה במתכונים שלך
ובסוף מכינה לפיהם.
וכמובן… “הפשטידה” יצאה טעימה מאוד – כולם ליקקו את האצבעות 🙂

יש דרך קלה יותר לטגן קודם כול את התפוא לבד…לשפוך את השמן מהמחבת תוך כדי שהתפוא נימצאים בפנים.להחזיר לגז ולשפוך על הצ’יפס את הביצים.בלי תנור

את יודעת שזה מתכון ארגנטינאי ובספרדית נקראה תורטישה

שאלת השאלות אין לי מחבת לתנור יש מה לעשות?

זו ארוחת צהריים של יום שישי…
סבתא שלי ז”ל הכינה את זה כל יום שישי. אצלנו זה נקרא “פשטידת צ’יפס” ולא חביתה,כי אפשר להכין את זה גם כפשטידה.
כל פעם שאני מכין את זה לחברים,לילדים שלי ,אני נזכר בסבתא…