חביתת צ’יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

הילדים שלי מאוד אוהבים את החביתת צ’יפס זה נותן לי ארוחת ערב קלה וטעימה וזה באמת פשוט להכנה. אני אגלה לכם בסוד שגם בעלי מאוד אוהב לאכול, אצלי בבית הגבול בין אוכל לילדים לגדולים די מטושטש כי אנחנו גם אוהבים את האוכל של הילדים ואין לי שום בעיה לאכול את החביתה הזאת בתאבון גדול.
טעים חבל על הזמן!

2 מנות

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
תפוח אדמה גדול חתוך לצ’יפס ומטוגן
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לצקת למחבת חמה ולטגן עד שמזהיב. מראש לחמם תנור ל 180 מעלות להכניס את המחבת ל 15 – 20 דקות להגיש עם ירקות.

שאלות ותשובות :

חייבים לטגן את התפוח אדמה ? מאוד מומלץ לטגן זה הרבה יותר טעים.
אפשר להכין מראש ? לא
כמה זה 50 ג’ ? שתי פרוסות גבינה צהובה קצוצות
איך אני יודעת שהמחבת מתאימה לתנור ? תסתכלי על התחתית אמור להיות כתוב
מתאים לילדים ? בטח
כמה זמן לטגן ? עד שהדפנות מזהיבות
מה עושה מי שאלרגי לחלב ? מוותר על הגבינה צהובה.

11632 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

תגובות

  הרשם  
עדכן
לינוי

טעים מאוד רק שלא הצלחתי להפוך את החביתה היא נדבקה באמצע .ושמתי המון שמן בטעות אז למה זה קרה?

עודד

שלום ניקי
האם ניתן (לסטונדנטים שממהרים) להשתמש בציפס קפוא?

שמרית

היי, ניקי. האם צריך להפוך את החביתה לאחר שצד אחד מיטגן?

שלומית

יש גרסא יותר בריאה וטעימה לא פחות
חותכים תפו”א לאצבעות
שמים בתבנית
מתבלים בשמן. מלח וכמון ומערבבים
מכניסים לתנור בחום גבוה עד שהתפו”א רך
מוציאים. שוברים ביצים ושופכים על התפוא
אפשר לקשקש אותן ואפשר להשאיר ביצת עין
מחזירים לעוד 2.3 דקות עד שהביצה מעט רוטטת
וזהו………….. בתיאבון

חיה

ואוו איזה קטע – אני מכינה את אותו הדבר רק שאני משתמשת בתפוח אדמה מבושל במים – שמה אותו בקצת שמן זית ומטגנת ואז מלח פלפל ומעל שמה ביצים ( כמו שקשוקה) ואז מכסה במחסה עד שהביצים מתקשות – הילדים שלי מתים על זה!!! אני אנסה עכשיו את הגרסה שלך

מושקי

למה מכניסים לתנור? בלי הפעולה הזו זה לא מוכן? מה זה מוסיף?
תודה רבה

דנה

הי ניקי,
איזה מחבתות יש לך שאפשר להכניס לתנור?